Κατηγορίες

Προσωρινό και Μόνιμο Μαρκάρισμα

Προσωρινό και Μόνιμο Μαρκάρισμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Οι χρωματιστές ετικέτες είναι ένας απλός τρόπος κωδικοποίησης για να αποφευχθούν λάθη κατά την ταξινόμηση. Αντικείμενα όπως πουκάμισα μπορούν να τοποθετηθούν σε αλυσίδα μεταφοράς, μειώνοντας το κόστος εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα. Καθαρή εκτύπωση ετικετών, σταθερές, και εύκολα αφαιρούμενες, μπορούν να ρυθμιστούν αυτόματα για να ταιριάζουν με τον αριθμό χαρακτήρων προς εκτύπωση. Y-151 (μια γραμμή εκτύπωσης) Η ετικέτα Thermo-Seal αποτρέπει τα δαπανηρά, χρονοβόρα μπερδέματα κα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οι χρωματιστές ετικέτες είναι ένας απλός τρόπος κωδικοποίησης για να αποφευχθούν λάθη κατά την ταξινόμηση. Αντικείμενα όπως πουκάμισα μπορούν να τοποθετηθούν σε αλυσίδα μεταφοράς, μειώνοντας το κόστος εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα. Καθαρή εκτύπωση ετικετών, σταθερές, και εύκολα αφαιρούμενες, μπορούν να ρυθμιστούν αυτόματα για να ταιριάζουν με τον αριθμό χαρακτήρων προς εκτύπωση. Y-300 (δυο γραμμές κείμενο ή barcode) Barcodes Το Y-300 κάνει την καταγραφή των στοιχείων ευκολό..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το Deco-Print DP-2000-T προσφέρει χαμηλό κόστος, υψηλή ταχύτητα σφράγισης από ρολό μεταφοράς και απευθείας εκτύπωση. Ιδανικό για άμεση εκτύπωση προσωπικών ενδυμάτων, branding, οδηγίες κωδικοποίησης και ετικέτες με οδηγίες φροντίδας. Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Απλά τοποθετήστε το ρολό στο DP-2000-T, ρυθμίστε τον αισθητήρα για να παρατάξει αυτόματα την ταινία μεταφοράς στο ίδιο σημείο για κάθε θερμική σφράγιση, στη συνέχεια, τοποθετήστε το ρούχο στην κάτω πλάκα και πατήστε το πεντά..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρειάζεστε τα καλύτερα αποτελέσματα για προσωπική σήμανση, branding, κωδικοποίηση ή για οδηγίες ετικετών; Γνωρίστε το DP-Junior για άμεση εκτύπωση. Μια χαμηλού κόστους μηχανή για όλα τα κλωστοϋφαντουργικά. Ο DP-Junior χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο έγχρωμης μελάνης όπως η DP2000-T και η Perm-Α-Print. H C-tape είναι μια ταινία Thermark Dry Ink (ταινία στεγνού μελανιού) που κάνει την σήμανση εύκολη και δεν αφήνει κηλίδες μελανιού στα χέρια ή στο χώρο εργασίας. Οι ταινίες C-tape είναι διαθέσιμες σε ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€