Κατηγορίες

Εκτυπωτές για Ετικέτες

Εκτυπωτές για Ετικέτες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
O εκτυπωτής HiQ-EOS-2 και ο μεγάλος αδερφός του HiQ-EOS-5 είναι και οι δύο εκτυπωτές ετικετών με έγχρωμη οθόνη αφής. Χάρη σε έναν γρήγορο επεξεργαστή και τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (Bluetooth και WLAN), μπορείτε να εργαστείτε απο οπουδήποτε θέλετε. Ένα πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τους εκτυπωτές και να ανακαλέσετε ετικέτες, να προσθέσετε δεδομένα και να εκτυπώσετε. Ολοκληρωμένες ετικέτες μπορούν να δημιουργηθούν με το λογισικό Make your Mark, καθ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Εκτυπωτής τελευταίας τεχνολογίας, με μοντέρνο σχεδιασμό, έγχρωμη οθόνη αφής και επιλογές όπως μια συνεχής λεπίδα μαχαιριού. Ο HiQ-SQUIX είναι τεχνολογία εκτύπωσης θερμικής μεταφοράς στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο εκτυπωτής λειτουργεί με διάφορους τύπους ταινιών όπως ετικέτες HiQ, CombiTex, CombiPly, FasTag και Hytex. Το HiQ-Squix διατίθεται: Χωρίς μαχαίρι για διάτρητη ταινία (κοπής) Με συνεχές μαχαίρι ταινίας Με μαχαίρι διάτρησης για εύκολο διαχωρισμό των ετικετών (stock) ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ο Epson LQ-690 είναι ένας γρήγορος, φιλικός προς το χρήστη και αξιόπιστος dot matrix εκτυπωτής συμβατός με τα Windows. Ο συμπαγής σχεδιασμός επιτρέπει την τοποθέτηση και τη χρήση σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο. Κατάλληλο για εκτύπωση Plytex και Die-cut ταινίας, είναι ιδανικό για τις ετικέτες που πρέπει να κολληθούν σε ρούχα, ιματισμό και προσωπικά ενδύματα σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Τέλος, συνδυάζεται ιδανικά με το πακέτο λογισμικού Make your Mark. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€