Κατηγορίες

Θερμοκολητικές Μηχανές

Θερμοκολητικές Μηχανές
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η μηχανή HS-4-C είναι ευέλικτη, συμπαγές και γρήγορη. Ιδανική για όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας ή στον τομέα της ένδυσης. HS-4-C Αυτή η ελαφριά, μικρή και χειροκίνητη πρέσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σφραγίσει ετικέτες, εμβλήματα και transfers σε υφάσματα. Τα κουμπιά ψηφιακού ελέγχου σας επιτρέπουν να ορίσετε τις τιμές για το χρόνο, τη θερμοκρασία και τη λειτουργία αναμονής. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, το HS-4-C θα ανοίξει αυτόματα. Αυτή η λειτουργία βοηθάει στην επι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το NL-24 Pro είναι ένα από τα πιο πρακτικά θερμικά μηχανήματα της Thermopatch, με σχεδιασμό που απευθύνεται στον πιο απαιτητικό χρήστη καθώς χάρη στον επιπλέον χώρο γύρω από την κάτω πλάκα, μπορεί να γίνει εύκολη θερμοκόλληση σε μεγάλα ή παχύτερα ρούχα. Το μηχάνημα λειτουργεί με ένα πεντάλ ποδιού και τα δύο χέρια είναι ελεύθερα. Η ενσωματωμένη γραφική απεικόνιση είναι εύκολη στη λειτουργία και χαρακτηριστικά όπως ο χρόνος και η θερμοκρασία μπορούν να εισαχθούν γρήγορα. Το μηχάνημα ε..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το HS-21-SQR προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας θερμικής σφράγισης και είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες παραγωγικές ανάγκες ή όπου απαιτείται φορητή λύση. Ελαφρύ και εργονομικό, είναι έτοιμο για δράση μέσα σε λίγα λεπτά, διαθέτει δύο κάτω κυλίνδρους σφράγισης ουσιαστικά διπλασιάζοντας την παραγωγή της. Eξοικονόμησης ενέργειας Το HS-21-SQR έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Χειροκίνητη, δεν απαιτεί πεπιεσμένο αέρα. Η ο..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η NL-15-SQR/R πρέσα συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με τη σύγχρονη εργονομική σχεδίαση. Θερμαίνεται γρήγορα και μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δεν χρησιμοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα. Πεπιεσμένος αέρας είναι απαραίτητος για την λειτουργία της. Διπλή κάτω πλάκα Οι διπλές κάτω πλάκες δίνουν ώθηση στην παραγωγικότητα καθιστώντας το ιδανικό για εργασίες σφράγισης μεγάλου όγκου. Ιδανικό μηχάνημα για εταιρείες ενοικίασης σεντονιών κτλ. Αυτόματο κούμπωμα κεφ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η NL-28 είναι χειροκίνητη πρέσα με μεγάλες πλάκες (40x50 cm). Είναι ιδανική για την εφαρμογή εμβλημάτων για  T-shirts, μπλουζάκια πόλο, σακάκια κ.τ.λ. Αυτό το μοντέλο έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: η κάτω πλάκα είναι ρυθμιζόμενη. Αυτό επιτρέπει μέγιστη ελευθερία και ευχρηστία ειδικά κατά την τοποθέτηση του ιματισμού. Ο χρόνος πιέσεως και η θερμοκρασία είναι εύκολα προγραμματιζόμενη μέσω της οθόνης γραφικών. Η μνήμη μπορεί να αποθηκεύσει τρία διαφορετικά προγράμματα. Κάτω από την πλάκα υπάρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η NL-30 είναι χειροκίνητη πλάκα που ανοίγει και αιωρείται μακριά αυτόματα με την ολοκλήρωση των εργασιών, με ακτίνα σφράγισης 40x50 cm. Οι κάτω πλάκες είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας και σε άλλα μεγέθη. Τα ηλεκτρονικά καθιστούν πολύ εύκολη την ρύθμιση των παραμέτρων όπως ο χρόνος και η θερμοκρασία σφράγισης. Ικανό να αποθηκεύσει πέντε προκαθορισμένες ρυθμίσεις, αλλάζοντας από Flextrans σε Truflex εμβλήματα, για παράδειγμα, με ένα μόνο κλικ. Ένας μετρητής, με δυνατότητα επαναφοράς σε οποιαδ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η NL-35 είναι μια αυτόματη πρέσα (χρειάζεται πεπιεσμένο αέρα) κατάλληλη για κάθε είδος εργασίας θερμοκόλλησης. Η πλάκα μπορεί να αιωρηθεί στο πλάι με ευκολία μόλις ανοίξει. Τα ηλεκτρονικά δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε παραμέτρους όπως, ο χρόνος και η θερμοκρασία στεγανοποίησης. Το μηχάνημα μπορεί επίσης να αποθηκεύσει πέντε προκαθορισμένες ρυθμίσεις, έτσι ώστε η αλλαγή από Flextrans σε Truflex εμβλήματα για παράδειγμα, να γίνετε με μια κίνηση. Ένας μετρητής, με δυν..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η NL-33 Auto Maxi είναι αυτόματη πρέσα (λειτουργεί με πεπιεσμένο αέρα) με διπλές κάτω πλάκες (40x50 cm). Ενώ χρησιμοποιείτε την μία πλάκα για θερμοκόλληση, μπορείτε να ετοιμάσετε την επόμενη θερμοκόλληση και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του διακόπτη ποδιού για να αιωρηθεί η πρέσα στην άλλη πλευρά. Τα ηλεκτρονικά δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε παραμέτρους όπως ο χρόνος και η θερμοκρασία στεγανοποίησης. Το μηχάνημα μπορεί επίσης να αποθηκεύσει πέντε προκαθορισμένες..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η NL-40  είναι χειροκίνητη πρέσα για την τοποθέτηση εμβλημάτων πάνω σε μπάλες και καπέλα και ανοίγει αυτόματα με την λήξη της θερμοκόλλησης.   Mπορεί να μετατραπεί σε πρέσα σφράγισης για μπάλες τοποθετώντας το στρογγυλό εξάρτημα, ή ως καπελιέρα, όταν εγκαταστήσετε το εξάρτημα για καπέλα, καθώς και σε παπούτσια χρησιμοποιώντας μια ειδική πλάκα. Και οι δύο μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Τα ηλεκτρονικά δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να είναι ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€