Κατηγορίες

Ετικέτες και Ταινίες

Ετικέτες και Ταινίες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τα προϊόντα HiQ απευθύνονται στους εκτυπωτές HiQ και Υ-940 Hippo. Αυτές οι μαλακές και δυνατές ταινίες έχουν δημιουργηθεί για τον βιομηχανικό κλάδο ιματισμού και για την χρήση θερμικών εκτυπωτών. Είναι κατάλληλα για την σήμανση ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του υλικού cleanroom. Η συμβατότητα της ταινίας και της μελανοταινίας είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτό το σύστημα. Σκληρή αλλά ταυτόχρονα απαλή για το δέρμα, η διάτρητη ταινία (die-cut ) μπορεί να προεκτυπωθεί με το λογότυπο ή / κα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η ετικέτα Hytex είναι κατασκευασμένη από λείο αυτοκόλλητο HiQ-υλικό και μπορεί να τυπωθεί εκ των προτέρων σε οποιοδήποτε χρώμα. Είναι ανθεκτική σε βαρύ βιομηχανικό καθαρισμό. Κατασκευασμένη για την εφαρμογή σε κάθε είδος υλικό, το αυτοκόλλητο στρώμα επιτρέπει την τοποθέτηση των ετικετών σε δύσκολα σημεία χωρίς την χρήση θερμοκολλητικής μηχανής. Σφραγίζεται στους 204 °C για 14 δευτερόλεπτα και πλένεται έως τους 95 °C. Συσκευασία 2 ρολά ετικετών (2 m x 50 m) 1 μελανοται..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η ταινία αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επισήμανση προσωπικών ενδυμάτων όπου η άνεση είναι προτεραιότητα. Μπορεί να σφραγιστεί στους 195 °C για 15 δευτερόλεπτα ή στους 204 °C για 10 δευτερόλεπτα. Η ετικέτα FasTag μπορεί να πλυθεί με μέγιστο τους 95 °C και να παραμείνει εύκαμπτη και ελαστική. Ωστόσο, η ταινία δεν μπορεί να σιδερωθεί και ως εκ τούτου δεν είναι κατάλληλη για ιματισμό. Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ρολλά 50 μέτρων ταινίας FasTag και μια ταινία μελάνης 104 μέτρα. Ο σ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η Thermopatch έχει μια σειρά από λύσεις εκτύπωσης θερμικής μεταφοράς για να βοηθήσει τα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης να εξατομικεύσουν τα ενδύματα και τον ιματισμό. Η Mediron είναι μια ελαστική και δυνατή ταινία, σιδερώνεται μέχρι 185 °C και είναι ελαφρώς ημιδιάφανη. Η Combitex είναι μια λεπτή και ελαστική ταινία, πλένεται έως τους 95 °C, σιδερώνεται μέχρι 195 °C και είναι σχεδόν αδιαφανή. Η CombiPly είναι ταινία Combitex με αυτοκόλλητη στρώση στο πίσω μέ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η ταινία Mediron έχει δημιουργηθεί για θερμική εκτύπωση και για την ταυτοποίηση προσωπικών ενδυμάτων και ιματισμού σε ιδρύματα όπως οίκους ευγηρίας, νοσοκομεία κ.τ.λ. Καμία ταινία έως τώρα δεν υπήρξε τόσο ελαστική, λεπτή και άνετη προς τον χρήστη. Η Medply είναι η ταινία Mediron με αυτοκόλλητο επίστρωμα, η ετικέτα αυτή μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο ρούχο χωρίς να κατσαρώνει ή να μετακινείται. Σφραγίζεται στους 204 °C για 14 δευτερόλεπτα και πλένεται έως τους 95 °C. Χρώμα: Λευκό ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα ThermoTrans είναι ένας βολικός τρόπος δημιουργίας ετικετών φροντίδας ενδυμάτων στο χώρο σας. Το μηχάνημα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σχέδια με διαδοχική αρίθμηση ή barcodes στη στιγμή και κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης. Δεν υπάρχει πλέον περιορισμός στις ποσότητες παραγγελίας. Εκτυπώστε μία, δύο ή όσες θέλετε κάθε φορά. Τοποθετήστε το υλικό ThermoTrans και το μελάνι στον εκτυπωτή HiQ-EOS. Μετά ρυθμίσετε την διάταξή σας στο λογισμικό BarTender. Επιλέξτε το ύψος της κάθε ετ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οι ετικέτες Plytex παρέχονται σε φύλλα που καθιστά δυνατή τη συνεχή εκτύπωση ετικετών. Kατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Thermopatch, το αυτοκόλλητο επίστρωμα θερμοπλαστικής κόλλας των υλικών σήμανσής μας και των εμβλημάτων μας ανοίγει νέους ορίζοντες με αμέτρητες δυνατότητες. Για παράδειγμα, μια ετικέτα Plytex μπορεί να τοποθετηθεί επί του αντικειμένου πριν από τη σφράγιση για να αποτρέψει την πτώση, το κατσάρωμα ή την μετακίνησή του. Αυτό έχει μεγάλα πλεονεκτήματα κατά την εφαρμ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Για το πρακτικό σύστημα επισήμανσης Miniprint, η Thermopatch προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διάτρητες θερμοκολλητικές ταινίες, κενές και προεκτυπωμένες με το λογότυπο της επιλογής σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον διάτρητο εκτυπωτή Epson LQ690 και το λογισμικό Make your Mark για την εύκολη κατασκευή των ετικετών. Σφραγίζεται στους 204 °C για 12 δευτερόλεπτα και πλένεται έως τους 95 °C. Κενές ταινίες Οι κενές ταινίες είναι διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και μεγ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€