Κατηγορίες

Εμβλήματα

Εμβλήματα

Η Thermopatch είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμβλημάτων θερμικής σφράγισης για όλα τα είδη των υφασμάτων, ένδυσης & ομοιόμορφης αναγνώρισης. Είτε επιθυμείτε λογότυπα για ρούχα, διαφημιστικά είδη αλλά και αθλητικές εμφανίσεις μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Επίσης, καθώς η επαγγελματική ενδυμασία γίνετε όλο και ποιο απαραίτητη, η Thermopatch δημιούργησε μια ολοκληρωμένη γκάμα εμβλημάτων για την καλύτερη προβολή της εταιρίας σας. Εμβλήματα όπως τα Flextrans, Truflex, Flex-image, Starlight, Hot Transfers, Topline, High Visibility κ.τ.λ. δημιουργήθηκαν για να καλύψουν και τους ποιο απαιτητικούς πελάτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Οι ταινίες αντανάκλασης βελτιώνουν την ορατότητα ενός ενδύματος, το οποίο πρόκειτε να φορεθεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια για το χρήστη. Είναι κατάλληλες για ρούχα υψηλής ορατότητας, στολές έκτακτης ανάγκης, ακόμα και σε αθήτικά είδη, όπου απαιτείται βελτιωμένη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η χαμηλή θερμοκρασία σφράγισης το καθιστά κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Παρέχεται σε ρολό 45 m και πλάτος 25 ή 50 mm. Πλένεται στους 60 °..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η Thermopatch δραστηριοποιείται στον αθλητικό κλάδο από δεκαετίες. Είναι ένας περήφανος προτιμώμενος προμηθευτής και συνεργάτης για αθλητικούς συλλόγους και υπηρεσίες ένδυσης παγκοσμίως. Οι ισχυρές και ευέλικτες μεταφορές μας, χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, ένταση χρώματος και ανθεκτικότητα. Αυτές οι μεταφορές προορίζονται για όσους αναζητούν την καλύτερη εμφάνιση για την αθλητική τους στολή. Κατάλληλο τόσο για αθλητικά όσο και για διαφημιστικά υφάσματα και διατίθεται σε πολλά ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο προϊόν με υφασμάτινη βάση, ελαφρύ και ευέλικτο. Αυτό που κάνει τα Digiline προηγμένα είναι η απεριόριστη επιλογή χρωμάτων, οι φωτογραφικές λεπτομέρειες και η ικανότητα να παραχθούν εμβλήματα σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος. Συνδυάζοντας τα αποκλειστικά προνόμια των εμβλημάτων Digiline με μια σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά, όπως 3D, γυαλιστερό εφέ, ανάγλυφο και υφαντό εφέ θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ετικέτες εξαιρετικής ποιότητας. Τα Digiline Pro ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τι είναι τα FasTag Sports Pro; Ένα ευέλικτο, ελαφρύ, έγχρωμο ψηφιακό έμβλημα σχεδιασμένο αποκλειστικά για εφαρμογή σε μπάλες, μπότες και γάντια τερματοφύλακα. Εμπορικές ευκαιρίες περιλαμβάνουν αγώνες χορηγίας, εταιρικά πακέτα και δώρα, ταυτοποίηση ομάδων και μελών λέσχης, αγώνες πρωταθλημάτων και κυπέλλου, λιανικές πωλήσεις και χορηγίες φιλανθρωπικών αγώνων. Ειδικά δοκιμασμένα σε όλες τις επιφάνειες από τεχνητό 2G σε 4G, σκυρόδεμα και χόρτο σε ακραίες συνθήκες από επαγγελματίες παίκτες αλλά και ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα Flextrans είναι θερμικά εμβλήματα εκτυπωμένα σε διάφανο υλικό το οποίο ακολουθεί την ελαστικότητα του υφάσματος. Οι εικόνες των Flextrans είναι εντυπωσιακές, καθαρές και υψηλής ποιότητας. Διατίθενται σε οποιοδήποτε μέγεθος ή χρώμα, καθώς και σε υψηλής ορατότητας πορτοκαλί, πράσινο, κόκκινο, ροζ και κίτρινο. Τα Flextans είναι ιδανικά για αθλητικά, Lycra ενδύματα και άλλα ελαστικά υφάσματα όπως διαφημιστικά πόλο, φούτερ και t-shirts, λόγω της ευελιξίας τους. Θερμοκολλούνται στους 150..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα εμβλήματα υψηλής ορατότητας παράγονται με την ίδια τεχνοτροπία όπως τα Thermocrest αλλά έχουν φινίρισμα υψηλής ορατότητας αντί του κανονικού λευκού φινιρίσματος. Διατίθενται σε κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο φόντο υψηλής ορατότητας. Τα χρώματα εκτύπωσης για τα εμβλήματα υψηλής ορατότητας είναι ίδια με αυτά των εμβλημάτων Thermocrest και είναι διαθέσιμα από τον προμηθευτή σας. Σφραγίζονται στους 204 °C για 12 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους 95 °C. Ελάχιστο διαθέσι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τώρα, ακόμα και ευαίσθητα ρούχα μπορούν να έχουν εμβλήματα χάρη στην καινοτομία των MinuteMark. Τέλεια εφαρμογή και προσκόλληση χωρίς σημάδια σε χαμηλή θερμοκρασία χρησιμοποιώντας θερμοκολλητική μηχανή ή σίδερο. Τα εμβλήματα πλένονται στους 40°C. Σιδερώστε χωρίς ατμό τοποθετώντας προστατευτικό χαρτί ανάμεσα στο έμβλημα και στο σίδερο. Ρυθμίστε το σίδερο στην θερμοκρασία των μάλλινων (2 τελείες). Κολλήστε στους 130°C για 14 – 20 δευτερόλεπτα ή 150°C για 10 – 12 δευτε..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Έγχρωμα εμβλήματα για υφασμάτινα είδη. Ιδανική λύση για εταιρικά λογότυπα και σήματα εκδηλώσεων. Τα εμβλήματα μπορούν να παραχθούν γρήγορα σε οποιοδήποτε χρώμα, σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα, μπορεί ακόμη να περιέχει και εικόνα. Τα ReadyPly έχουν μια αυτοκόλλητη στρώση που τα καθιστά ευκολόχρηστα όσον αφορά την τοποθέτησή τους πάνω στο ύφασμα. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο ειδικά αν η σφράγιση πρέπει να γίνει με μεγάλη ακρίβεια. Τα Ready/ReadyPly μπορούν να ακολουθήσουν το περίγραμμα της εικόνα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα Ready FR / ReadyPly FR αντιπροσωπεύουν την επιβράδυνση φλόγας. Ανθεκτικά στη φωτιά, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες θερμότητας, το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για χρήση σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με τις ίδιες φλογοεπιβραδυντικές ιδιότητες. Σε σύγκριση με το Ready FR, το ReadyPly FR έχει αυτοκόλλητη στρώση και είναι ευκολότερο να τοποθετηθεί. Τα Ready FR σφραγίζονται από τους 195-204 °C για 12-15 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους 95 °C. Τα ReadyPly FR σφρα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Σχεδόν οποιοδήποτε υπάρχον έμβλημα μπορεί να καλυφτεί με τα Ready Plus εμβλήματα. Ιδανικό για όλες τις εταιρείες που πρέπει να καλύψουν τα παλιά εμβλήματα στα ενδύματα λόγω αλλαγής επωνυμίας ή αλλαγή του προσωπικού. Τα εμβλήματα Ready Plus συμβάλουν στην παράταση της ζωής των ενδυμάτων και στη μείωση των εξόδων που απαιτείται για την αγορά νέων. Τα Ready Plus παράγονται χρησιμοποιώντας ένα ελαφρώς παχύτερο υλικό για να εξασφαλιστεί η πρόσφυση του εμβλήματος πάνω από το υπάρχον έμβλημα. Όλα τα πρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οι εταιρείες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο κάρτες ταυτοποίησης και κάρτες ταυτοποίησης με φωτογραφία για τους υπαλλήλους τους. Tα Ready Pocket ID Holders λύνουν το πρόβλημα τοποθέτησης των καρτών με την μόνιμη θερμική σφράγιση της θήκης πάνω στο ένδυμα εργασίας. Σφραγίζοντας την μία πλευρά της θήκης πάνω στο ένδυμα, οι ταυτότητες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθούν μετά το πλύσιμο. Σφραγίζονται στους 204 °C για 20 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους 95 °C. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα Ready Stitch εμβλήματα μπορούν να γαζωθούν αντί να κολληθούν, κάνοντας την αφαίρεση και την αντικατάσταση εύκολη και χωρίς υπολείμματα κόλλας. Δημιουργούνται με ψηφιακή εκτύπωση, η ανώτερη πλούσια σε λεπτομέρεια και ποιότητα, τους δίνει εμφάνιση κεντήματος. Ακόμα, η τεχνολογία εκτύπωσης που χρησιμοποιείτε, καθιστά εφικτή την εκτύπωση περιγράμματος. Είναι αρκετά ανθεκτικά για απαιτητικές βιομηχανικές πλύσης, καθώς μπορούν να πλυθούν έως τους 95 °C. Τα Ready Stitch εμβλήματα ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αντανακλαστικό, μοντέρνο, ελαστικό έμβλημα κατάλληλο για εικόνες με λεπτομέρεια σε οποιοδήποτε χρώμα ακόμα και υψηλής ορατότητας πορτοκαλί, πράσινο, κόκκινο, ροζ και κίτρινο. Τα Starlight είναι ιδανικά για την διακόσμηση διαφημιστικών ενδυμάτων για επιχειρήσεις όπως μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Η σύνθεση του προϊόντος παράγει αντανάκλαση που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε ανοιχτόχρωμα ενδύματα και σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Σφραγίζονται στους 150 °C για 15 δευτερόλεπτα και πλένονται έω..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα εμβλήματα Sublifix έχουν σχεδιαστεί για υφάσματα που έχουν βαφτεί ή διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας την τεχνική sublimation. Αποτρέπουν τον αποχρωματισμό της βαφής όταν θερμοκολλούμε αθλητικά και άλλα ενδύματα. Τα εμβλήματα Sublifix επιτυχαίνουν βέλτιστη προσκόλληση όταν σφραγίζονται στους 145-160 °C για 15 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μηχανή θερμοσυγκολλήσεως και πλένονται έως τους 40 °C. Είναι διαθέσιμα σχεδόν σε οποιοδήποτε Pantone χρώμα (Pantone Matching Syste..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα εμβλήματα Thermocrest είναι μια δημοφιλής επιλογή για επαγγελματικά ενδύματα από τα μέσα της δεκαετίας του εξήντα. Κατασκευάζονται από εύπλαστο υλικό poly-cotton το οποίο συμβάλλει στην χαρακτηριστική υφή και την εμφάνισή του, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε ακραίες συνθήκες πλυσίματος. Η επικάλυψη εξασφαλίζει μόνιμη πρόσφυση, ακόμη και αν το ίδιο το ένδυμα έχει φθαρεί. Είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο δυνατά εμβλήματα που έχετε δει. Σφραγίζονται στους 204 °C για 12 δευτερόλεπτα και πλένονται..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Θερμομεταφερόμενο έμβλημα για την ταυτοποίηση υφαντικών. Επισήμανση προϊόντων γρήγορα και απλά με την οικονομική σειρά θερμομεταφερόμενων εμβλημάτων Thermomark. Παρέχουν καθαρές και ευδιάκριτες εικόνες που διατηρούν την εμφάνισή τους ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα. Τα Thermomark είναι ιδανικά για σημάνσεις ιδιοκτησίας, ημερομηνίες, χρωματική κωδικοποίηση, διακοσμητικά σχέδια και πολλά άλλα. Μπορούν να εφαρμοστούν σε μπλουζάκια έως μπαλλάκια τέννις, τόσο με θερμοκολλητική μηχανή, όσο ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€