Κατηγορίες

Αναλώσιμα

Αναλώσιμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τα Fiberolls είναι κατασκευασμένα από ειδικό χαρτί το οποίο είναι ανθεκτικό στις σκληρές διαδικασίες βιομηχανικής πλύσης. Ιδανικό υλικό για προσωρινό μαρκάρισμα. Το υλικό αυτό μπορεί να εκτυπωθεί από μηχανή ή με απλό ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Τα Fiberolls χρησιμοποιούνται με την μηχανή μαρκαρίσματος Tag-O-Matic και είναι διαθέσιμα σε 10 διαφορετικά χρώματα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Φύλλα αφρού σιλικόνης Η Τermopatch ανέπτυξε το Impressio προς αποφυγή ανεπιθύμητων γυαλιστερών αποτυπωμάτων μετά από θερμική σφράγιση σε υφασμάτινα προϊόντα. Χρησιμοποιείται τοποθετώντας το υλικό πάνω από το εκτιθέμενο ύφασμα και γύρω από το προϊόν που θέλετε να θερμοκολλήσετε. Το αποτύπωμα που προέρχεται από την πλάκα ή από το έμβλημα μεταφέρεται στο Impressio και όχι στο ύφασμα. Το Impressio διατίθεται σε 4 φύλλα (420 mm x 500 χιλιοστά). ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Με τις ταινίες Thermark Dry Ink (C-tape) η σήμανση γίνετε παιχνίδι. Οι ταινίες αλλάζουν γρήγορα και δεν αφήνουν κηλίδες μελανιού στα δάχτυλα και στο χώρο εργασίας. Η ταινίες C-tape είναι διαθέσιμες σε 13 χρώματα και με μεταβλητό πλάτος και σχεδιάστηκαν για άμεση εκτύπωση χρησιμοποιώντας τους Deco-Print DP2000T και DP-Junior. Η τοποθέτηση του ενδύματος είναι εύκολη καθώς η ρυθμιζόμενη ακτίνα λέιζερ δείχνει το σωστό σημείο. Ένα προαιρετικό κιτ 94 κομματιών γραμματοσειράς είναι διαθέσι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ένας γρήγορος τρόπος για να εφαρμόσετε αναμεταδότες στα ενδύματα είναι με τους αναμεταδότες επιθεμάτων Plytex®. Τα επιθέματα αναμεταδοτών είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαμέτρους και επίσης σε ορθογώνιο σχήμα για τον αναμεταδότη σιλικόνης. Λόγω των θερμικών και αυτοκόλλητων ιδιοτήτων του επιθέματος είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε τον αναμεταδότη στο επίθεμα και στη συνέχεια ολόκληρο το πακέτο πάνω στο ένδυμα. Τα μπαλώματα είναι διαθέσιμα και έρχονται σε ρολό ή σε φύλλα ανάλογα με το μέ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Για βέλτιστα αποτελέσματα σφράγισης, η θερμοκρασία, η πίεση και ο χρόνος πρέπει να ρυθμίζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που φέρει το προϊόν που πρόκειται να εφαρμοστεί. Όταν μία ή περισσότερες παράμετροι δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά, η ετικέτα, το μπάλωμα, ή το έμβλημα δεν θα συμπεριφερθεί όπως έχει σχεδιαστεί και αυτό θα φέρει περιττά έξοδα. Οι δείκτες θερμοκρασίας είναι διαθέσιμες σε τέσσερις σειρές: 93 °C - 132 °C 121 °C - 160 °C 143 °C - 182 °C 188 &de..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το μοναδικό σύστημα Selfit® κάνει την ποιοτική σήμανση γρήγορη και εύκολη. Προμηθεύουμε τις κονκάρδες προ-τυπωμένες με το λογότυπό σας ή οποιαδήποτε εικόνα της επιλογής σας, εσείς μας προμηθεύετε με τα ονόματα και το λογισμικό Selfit® κάνει τα υπόλοιπα, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Μην ανησυχείτε για την αγορά νέων κονκάρδων για την επόμενη εκδήλωσή σας ή όταν έχετε αλλαγές στο προσωπικό σας. Χάρη στο σχεδιασμό και την κατασκευή, τα Selfit® είναι πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμα. Κο..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επιταχύνει το σφράγισμα των θερμομεταφερόμενων και των εμβλημάτων. Η στερεωτική ταινία εμβλημάτων κάνει την τοποθέτηση των εμβλημάτων ευκολότερη και σταθερή. Τοποθετήστε το έμβλημα στο σημείο που θέλετε να σφραγιστεί και στερεώστε το με την ταινία. Κολλήστε με θερμοκολλητική μηχανή, αφήστε το να κρυώσει και μετά αφαιρέστε την ταινία για τέλεια αποτελέσματα χωρίς σημάδια. Η ταινία είναι διαθέσιμη σε ρολό 12 mm φάρδος και 66 μέτρα μάκρος. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η Themopatch προσφέρει μεγάλη ποικιλία από μελανοταινίες, κορδέλες και εργαλεία για διάφορα συστήματα εκτύπωσης και όλα με μελάνι που αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες καθαρισμού. Θερμικές κορδέλες σε διάφορα μεγέθη και συνθέσεις για βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού Μελανοταινίες για συστήματα εκτύπωσης βασισμένα στους εκτυπωτές dot matrix όπως Epson, Star, Minilogic κ.τ.λ. Πηνία μελάνης για Thermoseal Y-126 και Tag-O-Matic Κορδέλες μελάνης για Perm-A-Rite και Codomark C και D κορ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η ταινία Thermoseal έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στις μηχανές μαρκαρίσματος Rabbit Y-151 (4635), Y-300 (8635), Y-130, Y-140 και Bunny. Είναι διαθέσιμες σε 11 διαφορετικά χρώματα, ιδανικές για χρωματικό σύστημα κωδικοποίησης. 4635 (Y-150) = 1/4" x 120 ft. ca. 6 mm x 36 m 8635 (Y-300) = 1/2" x 120 ft. ca. 12 mm x 36 m ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ένα ειδικό στρώμα στο πίσω μέρος του μπαλώματος θερμαίνεται με πίεση για να επιτευχθεί η βέλτιστη πρόσφυση μεταξύ του υφάσματος και του επιθέματος. Διατίθονται και σε ρολλά, αλλά και σαν προ-κομμένα έμπλαστρα. Επιλέξτε το ύφασμα που απαιτείται από το πίνακα χρωμάτων μας ή αλλάξτε το ύφασμά σας με ένα μπάλωμα. Με περισσότερα από 100 διαφορετικά υφάσματα και 27 μεγέθη μπαλωμάτων, υπάρχει πάντα μια λύση. Σφραγίζονται στους 204 °C για 12 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€