Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τρία προϊόντα, ειδικά μελετημένα για να αφαιρούν λεκέδες σε ρούχα που πλένονται σε μηχάνημα στεγνού καθαρισμού K.W.L. HC1: για λεκέδες από μπογιά, βερνίκι, κόλλα, λάδι, μελάνι, πίσσα, βερνίκι νυχιών, κραγιόν κ.λ.π. HC2: για λεκέδες από αίμα, σούπα, σάλτσες απο κρέας και ψάρι, γάλα, κακάο, ιδρώτα, μαγιονέζα, εμετο και παρόμοιους λεκέδες HC3: για λεκέδες από καφέ, τσάι, κρασί, χυμούς φρούτων, φρούτα, γρασίδι, αρώματα, φάρμακα κ.λ.π ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προσθετικό και προ-ξελεκιαστικό για χρήση σε μηχανές KWL. Κάνει τα ρούχα απαλά, δεν επιτρέπει να ξεβάψουν και έχει απολυμαντικές ιδιότητες. Χρήση: Ως προ-ξελεκιαστικό: βάλτε το προϊόν τοπικά με πιστόλι ή βούρτσα στο σημείο που θέλετε να δουλέψετε. Αποφύγετε το δυνατό τρίψιμο και μην αφήσετε το προϊόν να δράσει για περισσότερα απο 15 λεπτά. Βάλτε το ρούχο στο μηχάνημα το συντομότερο δυνατόν και καθαρίστε το. Ως προσθετικό: βάλτε το 1,5% του βάρους στεγνού ιματισμού KWL OK κατά τη φάση ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για μπογιά, μελάνι, λάδι, βερνίκι νυχιών, κόλλα, κερί, βερνίκι παπουτσιών, μάσκαρα, πίσσα. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€