Κατηγορίες

Προσθετικά

Προσθετικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ειδικό προσθετικό για μηχανές K.W.L. Ενισχύει την καθαριστική δύναμη του διαλύτη. Εξουδετερώνει τους λεκέδες και δε δημιουργεί αφρό και κακοσμία. Χρησιμοποιείται για καθάρισμα υφασμάτων και δερμάτων. Χρήση: Για 16-20 κιλά μηχανή, χρησιμοποιήστε 250 γραμμάρια Additivo Per KWL σε κάθε πλύση. Για προ ξελέκιασμα – Κάντε ένα μίγμα με 50% Additivo Per KWL και διαλύτη. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προσθετικό και προ-ξελεκιαστικό για χρήση σε μηχανές KWL. Κάνει τα ρούχα απαλά, δεν επιτρέπει να ξεβάψουν και έχει απολυμαντικές ιδιότητες. Χρήση: Ως προ-ξελεκιαστικό: βάλτε το προϊόν τοπικά με πιστόλι ή βούρτσα στο σημείο που θέλετε να δουλέψετε. Αποφύγετε το δυνατό τρίψιμο και μην αφήσετε το προϊόν να δράσει για περισσότερα απο 15 λεπτά. Βάλτε το ρούχο στο μηχάνημα το συντομότερο δυνατόν και καθαρίστε το. Ως προσθετικό: βάλτε το 1,5% του βάρους στεγνού ιματισμού KWL OK κατά τη φάση ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν ειδικά μελετημένο για να χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα χρώματα των δερμάτινων που καθαρίζονται με K.W.L. Χρησιμοποιείται στη φάση του ξεβγάλματος. Χρήση για 16-20 κιλά μηχανή: Απαλό δέρμα: 200 γραμμάρια για κάθε πλύση Σουέτ: 300 γραμμάρια για κάθε πλύση Αυξήστε ή μειώστε την ποσότητα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€