Κατηγορίες

Προϊόντα Περιποίησης Γούνας

Προϊόντα Περιποίησης Γούνας
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Προϊόν βιομηχανικής χρήσης για γούνες και υφάσματα. Καθιστά τα νήματα μαλακά, λαμπερά και αφράτα. Χρήση: Στεγνό καθάρισμα για 8-10 λεπτά προσθέτοντας ¾ Ammorbidente Cotone Sintetico Percloro στο βάρος των στεγνών ρούχων (200 gr. για μηχανή 15 kg) χωρίς να περάσει από τα φίλτρα. Στύψτε για ένα λεπτό και στεγνώστε σε θερμοκρασία που δε θα ξεπερνάει τους 60 βαθμούς. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προϊόν για το πλύσιμο της γούνας σε μηχανή στεγνού καθαρισμού με υπερχλώρο. Χαρίζει απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια σε κάθε τύπο γούνας. Χρήση: Προσθέστε στη φάση του ξεβγάλματος Ammorbidente Lucidante Pellicce και πλύνετε για 5 λεπτά. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μαλακτικό για γούνες. Προϊόν για στεγνό καθάρισμα γούνας. Μαλακώνει το δέρμα της γούνας. Χρήση: Χρησιμοποιήστε 0,5% του προϊόντος σε σχέση με το βάρος της στεγνής γούνας στην πρώτη φάση του πλυσίματος. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προσθετικό για χλωριούχους και φθοριούχους διαλύτες. Αφαιρεί λεκέδες από μελάνι, στυλό, κόλλα, πίσσα, μπογιά, μαγειρεμένο λάδι, λίπος κ.λ.π. Σαν προ-ξελεκιαστικό το Super Z μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους ύφασμα, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα και χρωματιστά υφάσματα. Κατάλληλο για πολύ βρώμικα ρούχα, όπως ρούχα εργαζομένων. Το Super Z χάρη στην ειδική του σύνθεση περνάει μέσα από κάθε είδους φίλτρο, καταργεί τα λίπη και επιτρέπει ένα μεγάλο αριθμό πλύσεων. Χρήση:..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
To προϊόν αυτό μαλακώνει το δέρμα και αναζωογονεί το χρώμα καθώς προστατεύει από την υγρασία. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν ατόφιο με πιστόλι και αν κρίνετε απαραίτητο βουρτσήστε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προϊόν για το πλύσιμο της γούνας σε μηχανή στεγνού καθαρισμού με υπερχλώρο. Χαρίζει απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια σε κάθε τύπο γούνας. Χρήση: Αραιώστε 1½ - 2 κιλά προϊόντος σε 10 μέρη νερό ανακατεύοντας πολύ καλά. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Λάδι για όλους τους τύπους δέρματος για καθάρισμα σε μηχανή στεγνού καθαρισμού υπερχλώρο. Προϊόν υψηλής περιεκτικότητας που χρησιμοποιείται στη φάση του πλυσίματος για να δώσει λάμψη, μαλακή υφή και ζωντάνια στο χρώμα. Χρήση για μηχανές 10 κιλών: Χρησιμοποιήστε 300 γραμμάρια Riconciante per Percloro όταν πρόκειται για δέρματα σουέτ. Αν πρόκειται για νάπα, χρησιμοποιήστε 50 γραμμάρια Riconciante per Percloro. Για γούνες χρησιμοποιήστε 400 γραμμάρια.  Συνιστάτε για καλύτερα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προϊόν για γούνες. Τις κάνει μαλακές και γυαλιστερές. Χρησιμοποιείται μόνο μετά το καθάρισμα της γούνας. Χρήση: Κουνήστε το δοχείο και ψεκάστε το ρούχο ομοιόμορφα κρατώντας το δοχείο σε κάθετη θέση και από απόσταση περίπου 20cm. Αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά και μετά σκουπίστε τη γούνα με ένα μάλλινο πανί. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€