Κατηγορίες

Λευκαντικά-Ξεβαφτικά

Λευκαντικά-Ξεβαφτικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ενισχυτικό λευκαντικό, ενεργό οξυγόνο για το πλύσιμο στο νερό. Βγάζει λεκέδες από αίμα, κρασί, καφέ, φρούτα, ιδρώτα, γρασίδι, ούρα κτλ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα ενισχύει τα χρώματα των υφασμάτων. Χρήση: Για μηχανή 5 kg, ρίχνουμε 1-2 μεγάλες κουταλιές Aiace στο απορρυπαντικό IL Detersivo κατά την διάρκεια του κύκλου. Πλύνετε σε θερμοκρασία 60°. Για δύσκολους λεκέδες πλύνετε στους 90°, εφ’ όσον το ύφασμα το επιτρέπει. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν με λευκαντικούς και απολυμαντικούς παράγοντες για λευκά και χρωματιστά. Ιδανικό για την αναζωογόνηση των νημάτων. Χρήση για πλυντήριο 15 kg: στο απορρυπαντικό (100 γρ. Tuono Blu ή Unico ή Sapo 1000) προσθέστε 100 γρ. Aiace Liquido 50. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προϊόν που αποκαθιστά τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από ξέβαμμα. Εξαφανίζει τα υπερκείμενα χρώματα χωρίς να πειράζει τα βασικά προϋπάρχοντα χρώματα. Χρήση: Σε μία λεκάνη διαλύστε δύο κουταλιές της σούπας Decolorante Tessile σε ζεστό νερό (αν το επιτρέπει το ύφασμα). Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν για τουλάχιστον 1 ώρα και στη συνέχεια προχωρήστε σε 2 ή 3 ξεβγάλματα με κρύο νερό στο πλυντήριο. Στεγνώστε αλλά όχι στον ήλιο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€