Κατηγορίες

Βοηθητικά Λεκέδων

Βοηθητικά Λεκέδων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Οικολογικό επαγγελματικό προ-ξελεκιαστικό με ένζυμα για κάθε τύπο λεκέ και για χρήση στο νερό. Η σύνθεσή του με βάση ένζυμα και φυτικά επιφανειοδραστικά δε βλάπτει τα υφάσματα και τα χρώματα. Χρήση: Ψεκάστε το λεκέ που πρόκειτε να υποστεί επεξεργασία, αφήστε για λίγα λεπτά και πλύνετε με νερό. Για τα ρούχα με ευαίσθητα χρώματα συνιστάται η δοκιμή σε ένα κρυφό σημείο πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση ισχυρών λιπαρών λεκέδων στο πλυντήριο νερού. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση: Προσθέστε Sgrasante Per Acqua στο απορρυπαντικό Tuono Blu ή και στο ενεργό οξυγόνο Aiace κατά την φάση πλυσίματος. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο π..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικά μελετημένο προϊόν για αφαίρεση λεκέδων από: γάλα, αίμα, αποσμητικό, ασπράδι αυγού, εμετό, ιδρώτα, ούρα, παγωτό, σπέρμα και καλλυντικές κρέμες. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αφαιρετικό λεκέδων για γρασίδι, μουστάρδα, φρούτα, κρασί, κερί, μολύβι χειλιών, μέικ-απ, γράσο, βερνίκι παπουτσιών. Χρήση: Βάλτε λίγες σταγόνες προϊόντος πάνω στο λεκέ και προχωρήστε στο πλύσιμο με νερό ή στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βγάζει όλους τους λεκέδες από σκουριά σε όλα τα υφάσματα χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητους κίτρινους λεκέδες. Προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα και χρώματα, στα μεταξωτά και μάλλινα χαλιά. Χρήση: Βάλτε λίγες σταγόνες προϊόντος πάνω στο λεκέ, αφήστε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, μετά ταμπονάρετε με νερό ή με W-Fab. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€