Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αφαιρετικό μη λιπαρών λεκέδων όπως, ιδρώτα, αίμα, λάσπη, ούρα, εμετό, καφέ, φρούτα, παγωτό, αλβουμίνη, ξερό καφέ και άλλους δύσκολους λεκέδες για χρήση στο νερό ή στο υπερχλώρο. Χρήση: Για να αφαιρέσετε όλους τους παραπάνω λεκέδες ψεκάστε μικρή ποσότητα W- Fab πάνω στους λεκέδες με πιστόλι ξελεκιάσματος. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στην μηχανή στεγνά ή βρεγμένα. Όταν χρησιμοποιείτε σαν ξελεκιαστικό μετά το πλύσιμο έχει καταπληκτικά αποτελέσματα και δεν αφήνει φόλα.  Προσοχή: Για μάλλι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν κατάλληλο για το καθάρισμα ενδυμάτων και δερματίνων σε μηχάνημα στεγνού καθαρισμού. Αφαιρεί λιπαρούς λεκέδες από κολάρα και μανσέτες, την κιτρινίλα και τις μαύρες γραμμές και περιορίζει την κακοσμία του διαλύτη. Χρήση: Αραιώστε το προϊόν 1 προς 1 με νερό ή με υπερχλώρο. Όταν το προϊόν είναι διαλυμένο με νερό χρειάζεται προσοχή στα μάλλινα και στα ευαίσθητα υφάσματα.   ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση ισχυρών λιπαρών λεκέδων στο πλυντήριο νερού. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση: Προσθέστε Sgrasante Per Acqua στο απορρυπαντικό Tuono Blu ή και στο ενεργό οξυγόνο Aiace κατά την φάση πλυσίματος. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο π..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€