Κατηγορίες

Προσθετικά

Προσθετικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Απορρυπαντικό για πλύσιμο δερματίνων αποκλειστικά στο πλυντήριο νερού. Δεν ξεθωριάζει τα χρώματα και διατηρεί τα δερμάτινα μαλακά. Χρήση: Προσθέστε 150-200 γραμμάρια Crostasoft για 15 kg πλυντήριο νερού. Για πολύ λεκιασμένα δερμάτινα, προξελεκιάστε με Bio-bio ή Ecoremover πριν το πλύσιμο στο νερό με Crostasoft. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήστε Crostasoft μαζί με Sgrassante Per Acqua. Σε περίπτωση που θα πλύνετε μαλακό δέρμα, συνιστούμε να προσθέσετε 100γρ. Antifeltrente μαζί με το Cr..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν για το καθάρισμα δερματίνων γλασσέ και σουέτ σε μηχανή στεγνού καθαρισμού υπερχλώρου. Δεν αλλοιώνει το φυσικό χρώμα των σουέτ και συγχρόνως διατηρεί την βελούδινη αφή του δέρματος. Είναι το μόνο προϊόν που καθαρίζει σαν απορρυπαντικό και λιπαίνει σαν τανίνη την ίδια στιγμή. Χρήση: Για σουέτ και nabuk: χρησιμοποιήστε 200-300 γραμμάρια Fantastico Pelle ανά τεμάχιο και πλύνετε. Για γλασσέ: χρησιμοποιήστε 80 γραμμάρια Fantastico Pelle ανά τεμάχιο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Λάδι για όλους τους τύπους δέρματος για καθάρισμα σε μηχανή στεγνού καθαρισμού υπερχλώρο. Προϊόν υψηλής περιεκτικότητας που χρησιμοποιείται στη φάση του πλυσίματος για να δώσει λάμψη, μαλακή υφή και ζωντάνια στο χρώμα. Χρήση για μηχανές 10 κιλών: Χρησιμοποιήστε 300 γραμμάρια Riconciante per Percloro όταν πρόκειται για δέρματα σουέτ. Αν πρόκειται για νάπα, χρησιμοποιήστε 50 γραμμάρια Riconciante per Percloro. Για γούνες χρησιμοποιήστε 400 γραμμάρια.  Συνιστάτε για καλύτερα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€