Κατηγορίες

Ειδικά Προϊόντα

Ειδικά Προϊόντα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Χρησιμοποιείται για γλασσέ ή σουέτ δέρματα. Χαρίζει μεταξένια, απαλή υφή στα δερμάτινα και ελαφριά αδιαβροχοποίηση. Χρήση: Για μαλακά δερμάτινα: Ψεκάστε με πιστόλι, αφήστε να στεγνώσει και βάλτε το δερμάτινο στο στεγνωτήριο αν κρίνετε απαραίτητο. Για σουέτ: Διαλύστε 100 γραμ. Riconciante a Mano Base Extra σε 400 γραμ. νερό και ρίξτε στο μείγμα 30-40 γραμ. Effeti Speciali. Ψεκάστε το σουέτ αφού το έχετε κάνει στεγνό καθάρισμα. Αν πλένετε σουέτ στο νερό, προσθέστε στο τελευταίο ξέβ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό απαλών δερμάτων γλασσέ στο χέρι. Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα γλασσέ δέρματα τα οποία δεν είναι πολύ λεκιασμένα. Ιδανικό και για τοπικό καθάρισμα. Χρήση: ρίξτε περίπου 300 gr σε ένα μη μεταλλικό δοχείο, βουτήξτε ένα σπόγγο και καθαρίστε κυκλικά ένα μικρό τμήμα του ρούχου. Μετά σκουπίστε το κομμάτι αυτό με ένα βαμβακερό πανί για να βγάλετε την βρωμιά. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να καθαρίσει όλο το ρούχο. Αν το χρώμα ξεθωριάσει ή το δερμάτινο σκληρύνει τότ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν υψηλής ποιότητας για δέρματα σουέτ. Κάνει τα χρώματα λαμπερά, ομοιόμορφα, και καθιστά τα δέρματα μαλακά. Χρήση: διαλύστε 2 kg προϊόντος σε 10kg νερό. Απλώστε το προϊόν με πιστόλι και από απόσταση 30 εκατοστά. Στεγνώστε καλά και βουρτσίστε. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Λάδι για όλους τους τύπους δέρματος για καθάρισμα σε μηχανή στεγνού καθαρισμού υπερχλώρο. Προϊόν υψηλής περιεκτικότητας που χρησιμοποιείται στη φάση του πλυσίματος για να δώσει λάμψη, μαλακή υφή και ζωντάνια στο χρώμα. Χρήση για μηχανές 10 κιλών: Χρησιμοποιήστε 300 γραμμάρια Riconciante per Percloro όταν πρόκειται για δέρματα σουέτ. Αν πρόκειται για νάπα, χρησιμοποιήστε 50 γραμμάρια Riconciante per Percloro. Για γούνες χρησιμοποιήστε 400 γραμμάρια.  Συνιστάτε για καλύτερα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν για την αναγέννηση του χρώματος ρούχων σουέτ, κάνει τα χρώματα πιο φωτεινά και ζωντανά. Διατίθεται για ανοικτά και σκούρα δέρματα σουέτ. Χρήση: Ανακινήστε το δοχείο και ψεκάστε το δερμάτινο ομοιόμορφα από απόσταση περίπου 20 cm. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά αφού έχει τελειώσει όλη η κατεργασία του δερμάτινου. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μοναδικό προϊόν που δίνει στα Nabuk δέρματα το αυθεντικό τους χρώμα, που με την πάροδο του χρόνου έχουν ξεθωριάσει, καθώς και την υγρή αίσθηση που συνηθίζεται στα δέρματα αυτού του είδους. Χρήση: Αφού έχει τελειώσει η διαδικασία κατεργασίας του δερμάτινου, διαλύουμε ένα μέρος Bionabuk με 4 μέρη νερό. Ανακινήστε καλά και ψεκάστε ομοιόμορφα το δερμάτινο. Κατόπιν βάλτε το δερμάτινο στο στεγνωτήριο στους 40°C - 50°C. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν που κάνει τα δερμάτινα λαμπερότερα και τα χρώματα πιο φωτεινά. Χρήση: κουνήστε το δοχείο και ψεκάστε το ρούχο ομοιόμορφα κρατώντας το δοχείο σε κάθετη θέση και από απόσταση περίπου 20-30cm. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για ναμπούκ δέρματα. Διατηρεί την αρχική υγρή υφή τους και συγχρόνως σκουραίνει το χρώμα. Χρήση: πλύνετε το δερμάτινο, κατεργαστείτε το και αφήστε το να στεγνώσει. Μετά απλώστε το προϊόν με βούρτσα, αφήστε το να μείνει για 4-5 ώρες, και αφαιρέστε το περίσσευμα με ένα πανί. Αφού τελειώσετε σιδερώστε με φύλλο σιλικόνης. Διατίθεται και σε υγρή μορφή (Nutripel Per Nabuk Liquido) και χρησιμοποιείται με πιστόλι ψεκασμού. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν ειδικά μελετημένο για να χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα χρώματα των δερμάτινων που καθαρίζονται με K.W.L. Χρησιμοποιείται στη φάση του ξεβγάλματος. Χρήση για 16-20 κιλά μηχανή: Απαλό δέρμα: 200 γραμμάρια για κάθε πλύση Σουέτ: 300 γραμμάρια για κάθε πλύση Αυξήστε ή μειώστε την ποσότητα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Σπρέι επιτόπιου καθαριμού δερματίνων ειδών και ειδών από δερματίνη όπως δερμάτινα ενδύματα, καθίσματα αυτοκινήτου, καναπέδες κτλ. Χρήση: Ανακινήστε το δοχείο και ψεκάστε ομοιόμορφα από πολύ κοντινή απόσταση περίπου 2-3 cm. Αφού απορροφηθεί ο αφρός, σκουπίστε την επιφάνεια με ένα πανί. Επαναλάβεται τη διαδικασία εάν χρειαστεί ξανά. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την πλύση μάλλινων και άλλων υφασμάτων που συρρικνώνουν κατά το πλύσιμο με νερό. Εμποδίζει την συρρίκνωση των ενδυμάτων. Ιδανικό και για πλύσιμο δερματίνων ενδυμάτων με μάλλινη επένδυση αλλά και για τις φόδρες. Χρήση: Κατά την φάση του πλυσίματος και ξεβγάλματος προσθέστε 100-150 γρ. του προϊόντος για 15 kg πλυντήριο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αναζωογονεί τα μέρη του δερμάτινου που έχουν φθαρεί. Χρήση: Απλώστε το προϊόν με το χέρι στα φθαρμένα σημεία. Αφού στεγνώσει, βάψτε  με Colorante Pelle. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό υφασμάτινων επίπλων όπου το ύφασμα δεν μπορεί να αφαιρεθεί, όπως καναπέδες, καρέκλες σαλονιού κτλ. Χρήση: Περάστε το προϊόν με σφουγγάρι στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και κατόπιν να γίνει αναρρόφηση με μηχανή extraction. Τέλος περάστε την επιφάνεια με νερό και πάλι αναρρόφηση με τη μηχανή. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν που αδιαβροχοποιεί κάθε είδος σουέτ και ύφασμα. Χρήση: Για Σουετ: Κάντε στεγνό καθάρισμα και περάστε Riconciante A Mano Base Extra. Βουρτσίστε το δερμάτινο και περάστε με αερογράφο Antigoccia Pelli E Tessuti. Αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά πριν το παραδώσετε. Για Δερμάτινα: Πριν βάψετε το δερμάτινο και μετά τον καθαρισμό του, αν πρέπει να αδιαβροχοποιηθεί περάστε με πιστόλι μια μικρή ποσότητα Antigoccia Pelli E Tessuti. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει μετά περάστε με πιστόλι Resin..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το προϊόν αυτό αυξάνει την προσκόλληση της βαφής σε ρούχα που έχουν κατεργασθεί με ανιλίνη και επίσης σε ρούχα νάπα. Χρήση: προσθέστε 10-20 gr. Ancorel για κάθε 100gr. βαφής (Colorante Pelle ή Resincolor) και ψεκάστε με πιστόλι ψεκασμού. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Κόλλα ταχείας πήξεως (στεγνώνει γρήγορα). Δεν αφήνει σημάδια ή φόλα. Χρήση: Με πινέλο ή με σύριγγα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€