Κατηγορίες

Περιποίηση και Βαφή Ενδυμάτων

Περιποίηση και Βαφή Ενδυμάτων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Βαφή συνθετικών υφασμάτων. Βάφει όλες τις ίνες εκτός από ακρυλικά. Διατίθεται σε 7 χρώματα. Μαύρο, καφέ σκούρο, λαδί, μπλε, πράσινο, κόκκινο και μπορντό. Χρήση: Για οδηγίες χρήσης, ζητήστε την σχετική τεχνική κάρτα για βαφή με Colorante Speciale Multifilo. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Δίνει στα βαμμένα υφάσματα ομοιομορφία, βοηθάει την βαφή να εισχωρήσει καλύτερα στο ύφασμα και επιταχύνει το χρόνο βαφής. Χρήση: Για οδηγίες χρήσης, ζητήστε την σχετική τεχνική κάρτα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Κερί για την ανανέωση της αδιαβροχοποίησης των μπουφάν Barbour. Χρήση: Σε ένα μεταλλικό σκεύος ζεσταίνουμε μικρή ποσότητα Resinante per Barbour. Με ένα σφουγγάρι περνάμε το ένδυμα με το προϊόν και κατόπιν το βάζουμε στο στεγνωτήριο για 30 λεπτά με κρύο αέρα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βαφή βαμβακερών υφασμάτων στο νερό. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις, μπλε, μαύρο, καφέ και πράσινο. Χρήση: Για οδηγίες χρήσης, ζητήστε την σχετική τεχνική κάρτα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βαφή μάλλινων υφασμάτων. Διατίθεται σε 2 χρώματα, μπλε και μαύρο. Χρήση: Για οδηγίες χρήσης, ζητήστε την σχετική τεχνική κάρτα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρησιμοποιείται σε μονόχρωμα ενδύματα σαν σταθεροποιητής στο βάψιμο και στο πλύσιμο των ρούχων. Στο βάψιμο σταθεροποιεί το χρώμα και προστατεύει τα ενδύματα από την φθορά του πλυσίματος. Στο πλύσιμο, σταθεροποιεί τα χρώματα, δεν επιτρέπει να ξεβάψουν τα υφάσματα. Χρήση: Πλύσιμο στους 30° για 10 λεπτά με 150γρ. Fissatore Colorante Tessile για πλυντήριο 15 kg. Επίσης, χρησιμοποιείται σαν σταθεροποιητής στο πλύσιμο των χαλιών. Σταθεροποιεί τα χρώματα, δεν επιτρέπει να ξεβάψουν ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€