Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ειδικό προσθετικό για χλωριούχους και φθοριούχους διαλύτες. Αφαιρεί λεκέδες από μελάνι, στυλό, κόλλα, πίσσα, μπογιά, μαγειρεμένο λάδι, λίπος κ.λ.π. Σαν προ-ξελεκιαστικό το Super Z μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους ύφασμα, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα και χρωματιστά υφάσματα. Κατάλληλο για πολύ βρώμικα ρούχα, όπως ρούχα εργαζομένων. Το Super Z χάρη στην ειδική του σύνθεση περνάει μέσα από κάθε είδους φίλτρο, καταργεί τα λίπη και επιτρέπει ένα μεγάλο αριθμό πλύσεων. Χρήση:..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αφαιρετικό μη λιπαρών λεκέδων όπως, ιδρώτα, αίμα, λάσπη, ούρα, εμετό, καφέ, φρούτα, παγωτό, αλβουμίνη, ξερό καφέ και άλλους δύσκολους λεκέδες για χρήση στο νερό ή στο υπερχλώρο. Χρήση: Για να αφαιρέσετε όλους τους παραπάνω λεκέδες ψεκάστε μικρή ποσότητα W- Fab πάνω στους λεκέδες με πιστόλι ξελεκιάσματος. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στην μηχανή στεγνά ή βρεγμένα. Όταν χρησιμοποιείτε σαν ξελεκιαστικό μετά το πλύσιμο έχει καταπληκτικά αποτελέσματα και δεν αφήνει φόλα.  Προσοχή: Για μάλλι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν κατάλληλο για το καθάρισμα ενδυμάτων και δερματίνων σε μηχάνημα στεγνού καθαρισμού. Αφαιρεί λιπαρούς λεκέδες από κολάρα και μανσέτες, την κιτρινίλα και τις μαύρες γραμμές και περιορίζει την κακοσμία του διαλύτη. Χρήση: Αραιώστε το προϊόν 1 προς 1 με νερό ή με υπερχλώρο. Όταν το προϊόν είναι διαλυμένο με νερό χρειάζεται προσοχή στα μάλλινα και στα ευαίσθητα υφάσματα.   ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικά μελετημένο προϊόν για αφαίρεση λεκέδων από: γάλα, αίμα, αποσμητικό, ασπράδι αυγού, εμετό, ιδρώτα, ούρα, παγωτό, σπέρμα και καλλυντικές κρέμες. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αφαιρετικό λεκέδων για γρασίδι, μουστάρδα, φρούτα, κρασί, κερί, μολύβι χειλιών, μέικ-απ, γράσο, βερνίκι παπουτσιών. Χρήση: Βάλτε λίγες σταγόνες προϊόντος πάνω στο λεκέ και προχωρήστε στο πλύσιμο με νερό ή στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για μπογιά, μελάνι, λάδι, βερνίκι νυχιών, κόλλα, κερί, βερνίκι παπουτσιών, μάσκαρα, πίσσα. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βγάζει όλους τους λεκέδες από σκουριά σε όλα τα υφάσματα χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητους κίτρινους λεκέδες. Προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα και χρώματα, στα μεταξωτά και μάλλινα χαλιά. Χρήση: Βάλτε λίγες σταγόνες προϊόντος πάνω στο λεκέ, αφήστε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, μετά ταμπονάρετε με νερό ή με W-Fab. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ουδετεροποιητής οσμών φιλικό προς το περιβάλλον με διπλή λειτουργία: Εξαφανίζει τις μυρωδιές από τα υφάσματα. Ψεκάστε τα αντικείμενα που πρόκειται να πλυθούν σε απόσταση 30 cm και προχωρήστε με στεγνό καθάρισμα, προσέξτε τα αντικείμενα με ευαίσθητα χρώματα. Εξαλείφει τις κακές οσμές όπως ο καπνός, η μούχλα, τα ούρα και είναι ιδανικό για γυμναστήρια, ξενοδοχεία, τα χαλιά, τα κρεβάτια κατοικίδιων ζώων. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν στον αέρα 2 ή 3 φορές εφόσον..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€