Κατηγορίες

Ειδικά Προϊόντα

Ειδικά Προϊόντα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ειδικό προσθετικό για χλωριούχους και φθοριούχους διαλύτες. Αφαιρεί λεκέδες από μελάνι, στυλό, κόλλα, πίσσα, μπογιά, μαγειρεμένο λάδι, λίπος κ.λ.π. Σαν προ-ξελεκιαστικό το Super Z μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους ύφασμα, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα και χρωματιστά υφάσματα. Κατάλληλο για πολύ βρώμικα ρούχα, όπως ρούχα εργαζομένων. Το Super Z χάρη στην ειδική του σύνθεση περνάει μέσα από κάθε είδους φίλτρο, καταργεί τα λίπη και επιτρέπει ένα μεγάλο αριθμό πλύσεων. Χρήση:..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προσθετικό για στεγνό καθάρισμα. Προσθετικό και απολυμαντικό-αντιβακτηριδιακό για χλωριωμένους διαλύτες κατάλληλο για κάθε είδους λεκέδες. Χρήση: Για μηχανή 15 κιλών προσθέστε 150 γραμμάρια Detersano στην φάση καθαρίσματος και πλύνετε για 10-12 λεπτά. Με το Detersano μπορείτε να αναμείξετε στην διαδικασία του καθαρισμού, μάλλινα, μεταξωτά, βαμβακερά, σατέν μόνο που τα χρώματα θα πρέπει να είναι συμβατά. Το Detersano δεν βλάπτει κανένα είδος φίλτρου.  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Συμπυκνωμένο άρωμα για διαλύτες που χρησιμοποιείται στο τελευταίο ξέβγαλμα. Με μερικές σταγόνες τα ενδύματα αποκτούν μια υπέροχη μυρουδιά. Διατίθεται σε δυο αρώματα: λεβάντα και πασχαλιά. Χρήση: 10-20 γραμμάρια σε κάθε πλύση για 15kg πλυντήριο. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την τέλεια συντήρηση του διαλύτη και για μηχανές κλειστού κυκλώματος. Αν θέλετε ο διαλύτης να αποκτήσει το αρχικό του PH αποστάξτε με Antiacido Per Percloro. Χρήση: Τοποθετήστε στον κρύο αποστακτήρα 2-3 κουταλιές της σούπας Antiacido Per Percloro και μετά αποστάξτε. Όταν τελειώσει η απόσταξη, αφήστε τον αποστακτήρα να κρυώσει και μετά αδειάστε τον. Συνιστάται να γίνεται αυτή η διαδικασία 2-3 φορές το χρόνο.   ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την εξαφάνιση του αφρού από τον αποστακτήρα. Χρήση: Προσθέστε 40-50 γραμμάρια Antischiuma X Distillatore κατά την φάση της απόσταξης. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αφαιρεί τον στατικό ηλεκτρισμό και το χνούδι από τα ρούχα, τα μαλακώνει, απορροφά τις οσμές και διευκολύνει το σιδέρωμα. Χρήση: Προσθέστε 50 γραμμάρια Antistatico A κατά την φάση της πλύσης, αν είναι δυνατόν χωρίς να περάσει μέσα στα φίλτρα. Χρησιμοποιείται μόνο για κλειστού κυκλώματος μηχανές. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Κατάλληλο για χρωματιστά ρούχα τα οποία κατά την φάση στεγνού καθαρίσματος ξεβάψανε και αφήσανε λεκέ. Χρήση: Περνάτε τα σημεία που βάψανε με WP Color (με ένα πινέλο) και καθαρίστε πάλι. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€