Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αφαιρετικό μη λιπαρών λεκέδων όπως, ιδρώτα, αίμα, λάσπη, ούρα, εμετό, καφέ, φρούτα, παγωτό, αλβουμίνη, ξερό καφέ και άλλους δύσκολους λεκέδες για χρήση στο νερό ή στο υπερχλώρο. Χρήση: Για να αφαιρέσετε όλους τους παραπάνω λεκέδες ψεκάστε μικρή ποσότητα W- Fab πάνω στους λεκέδες με πιστόλι ξελεκιάσματος. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στην μηχανή στεγνά ή βρεγμένα. Όταν χρησιμοποιείτε σαν ξελεκιαστικό μετά το πλύσιμο έχει καταπληκτικά αποτελέσματα και δεν αφήνει φόλα.  Προσοχή: Για μάλλι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν κατάλληλο για το καθάρισμα ενδυμάτων και δερματίνων σε μηχάνημα στεγνού καθαρισμού. Αφαιρεί λιπαρούς λεκέδες από κολάρα και μανσέτες, την κιτρινίλα και τις μαύρες γραμμές και περιορίζει την κακοσμία του διαλύτη. Χρήση: Αραιώστε το προϊόν 1 προς 1 με νερό ή με υπερχλώρο. Όταν το προϊόν είναι διαλυμένο με νερό χρειάζεται προσοχή στα μάλλινα και στα ευαίσθητα υφάσματα.   ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικολογικό επαγγελματικό προ-ξελεκιαστικό με ένζυμα για κάθε τύπο λεκέ και για χρήση στο νερό. Η σύνθεσή του με βάση ένζυμα και φυτικά επιφανειοδραστικά δε βλάπτει τα υφάσματα και τα χρώματα. Χρήση: Ψεκάστε το λεκέ που πρόκειτε να υποστεί επεξεργασία, αφήστε για λίγα λεπτά και πλύνετε με νερό. Για τα ρούχα με ευαίσθητα χρώματα συνιστάται η δοκιμή σε ένα κρυφό σημείο πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προ-ξελεκιαστικό για ρούχα πριν το πλύσιμο στο νερό. Κατάλληλο για λιπαρούς και πρωτεϊνούχους λεκέδες. Χρήση: Περάστε το προϊόν ατόφιο με βούρτσα ή ψεκαστήρα. Περιμένετε να δράσει το υλικό για 5-10 λεπτά και πλύνετε στο νερό. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό Stains Οut για αντηλιακα και καλλυντικά Νέο
Το προϊόν Stains Out είναι ένα επαγγελματικό και οικιακό καθαριστικό για λεκέδες από αντηλιακά σώματος, αντηλιακά προσώπου, πάστες μαυρίσματος, λάδια μαυρίσματος, μολύβια ματιών και κραγιόν (ανεξίτηλα ή όχι), make up, μάσκαρες (αδιάβροχες και μη), πούδρες και σκιές ματιών. Το Stains Out με την πρωτοποριακή του σύνθεση εισχωρεί σε βάθος και διασπά τον λεκέ χωρίς να επηρεάζει τα υφάσματα και τα χρώματα, το χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό στο είδος του, είναι ότι δρα α..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικά μελετημένο προϊόν για αφαίρεση λεκέδων από: γάλα, αίμα, αποσμητικό, ασπράδι αυγού, εμετό, ιδρώτα, ούρα, παγωτό, σπέρμα και καλλυντικές κρέμες. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αφαιρετικό λεκέδων για γρασίδι, μουστάρδα, φρούτα, κρασί, κερί, μολύβι χειλιών, μέικ-απ, γράσο, βερνίκι παπουτσιών. Χρήση: Βάλτε λίγες σταγόνες προϊόντος πάνω στο λεκέ και προχωρήστε στο πλύσιμο με νερό ή στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για μπογιά, μελάνι, λάδι, βερνίκι νυχιών, κόλλα, κερί, βερνίκι παπουτσιών, μάσκαρα, πίσσα. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βγάζει όλους τους λεκέδες από σκουριά σε όλα τα υφάσματα χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητους κίτρινους λεκέδες. Προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα και χρώματα, στα μεταξωτά και μάλλινα χαλιά. Χρήση: Βάλτε λίγες σταγόνες προϊόντος πάνω στο λεκέ, αφήστε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, μετά ταμπονάρετε με νερό ή με W-Fab. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Σπρέι ξελεκιάσματος (400 ml) πριν το πλύσιμο στο νερό. Κατάλληλο για λιπαρούς και δύσκολους λεκέδες. Ιδανικό για γιακάδες και μανσέτες πουκαμίσων και σακακιών. Χρήση: Κουνήστε το δοχείο και ψεκάστε το είδος ομοιόμορφα (μανίκια, κολλάρα, μανσέτες κτλ)  κρατώντας το δοχείο σε κάθετη θέση και από απόσταση περίπου 20cm. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ουδετεροποιητής οσμών φιλικό προς το περιβάλλον με διπλή λειτουργία: Εξαφανίζει τις μυρωδιές από τα υφάσματα. Ψεκάστε τα αντικείμενα που πρόκειται να πλυθούν σε απόσταση 30 cm και προχωρήστε με στεγνό καθάρισμα, προσέξτε τα αντικείμενα με ευαίσθητα χρώματα. Εξαλείφει τις κακές οσμές όπως ο καπνός, η μούχλα, τα ούρα και είναι ιδανικό για γυμναστήρια, ξενοδοχεία, τα χαλιά, τα κρεβάτια κατοικίδιων ζώων. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν στον αέρα 2 ή 3 φορές εφόσον..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€