Κατηγορίες

Μαλακτικά

Μαλακτικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μαλακτικό προηγμένης τεχνολογίας με μικροκάψουλες της σειράς Pulieco. Ελαφρά συμπυκνωμένο μαλακτικό με απαλό ευχάριστο άρωμα. Οι μικροκάψουλες απελευθερώνουν το άρωμα τους καθώς δημιουργείται τριβή. Διάρκεια αρώματος έως και μια βδομάδα. Χρήση: Βάλτε 5-8 γραμμάρια για κάθε κιλό στεγνών ρούχων στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικολογικό μαλακτικό Soft Protector Νέο
Μαλακτικό ρούχων, της σειράς Pulieco, με βάση φυτικά επιφανειοδραστικά για όλους τους τύπους των υφασμάτων με υδρολυμένη κερατίνη και απολυμαντικό. Αναδομεί, συντηρεί και φροντίζει όλες τις ίνες, ιδιαίτερα το κασμίρι, ανγκορά και τα μάλλινα. Προστατεύει, αναδομεί και διευκολύνει το σιδέρωμα χαρίζοντας μεταξένια αίσθηση απαλότητας. Χρήση: Βάλτε 10-12 γραμμάρια ανά κιλό στεγνού ιματισμού στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικά μελετημένο προϊόν, για κουβέρτες, πουπουλένια παπλώματα, μπουφάν και γενικά ενδύματα με παχύ πέλος που πλένονται στο νερό. Η ειδική του σύνθεση, δεν επιτρέπει την απώλεια του όγκου του πούπουλου και του πέλους, και δίνει στα ρούχα μια αφράτη αφή, μειώνοντας τον χρόνο στεγνώματος. Χρήση: Για πλυντήριο 10 kg, ρίξτε 50γρ. του προϊόντος κατά την φάση του ξεβγάλματος. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Πέρα από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά ενός μαλακτικού όπως η καλή υφή και η ανανέωση των ινών, το προϊόν έχει ουσιώδη χαρακτηριστικά όπως πολύ καλή καθαριστική και αντιβακτηριακή δύναμη και πολύ καλή απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Χρήση: Βάλτε 100-150 γραμ. Piumino για 15 kg πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μαλακτικό κατάλληλο για όλα τα υφάσματα και ιδιαίτερα για μάλλινα και πλεκτά. Κάνει τα μάλλινα και τα πλεκτά απαλά σαν κασμίρι. Χρήση: Βάζουμε 100γρ. Effeto Cashmere για 15 κιλά πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικονομικό μαλακτικό για ρούχα με ευχάριστο άρωμα για φρεσκάδα και απαλότητα που διαρκεί. Χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων με αιθέρια έλαια. Χρήση: 100-120γρ. προϊόν για 15 κιλά πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αιθέριο έλαιο για ενισχυτικό αρώματος μαλακτικού. Προστίθεται στο τελευταίο ξέβγαλμα μαζί με το μαλακτικό Etherea Ammorbidente Fedra. Χρήση: Προτείνουμε 1-3γρ. για κάθε κιλό στεγνού ιματισμού (εξαρτάται την ένταση της μυρωδιάς που θέλετε να δώσετε). ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€