Κατηγορίες

Ειδικά Προϊόντα

Ειδικά Προϊόντα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ενισχυτικό λευκαντικό, ενεργό οξυγόνο για το πλύσιμο στο νερό. Βγάζει λεκέδες από αίμα, κρασί, καφέ, φρούτα, ιδρώτα, γρασίδι, ούρα κτλ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα ενισχύει τα χρώματα των υφασμάτων. Χρήση: Για μηχανή 5 kg, ρίχνουμε 1-2 μεγάλες κουταλιές Aiace στο απορρυπαντικό IL Detersivo κατά την διάρκεια του κύκλου. Πλύνετε σε θερμοκρασία 60°. Για δύσκολους λεκέδες πλύνετε στους 90°, εφ’ όσον το ύφασμα το επιτρέπει. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν με λευκαντικούς και απολυμαντικούς παράγοντες για λευκά και χρωματιστά. Ιδανικό για την αναζωογόνηση των νημάτων. Χρήση για πλυντήριο 15 kg: στο απορρυπαντικό (100 γρ. Tuono Blu ή Unico ή Sapo 1000) προσθέστε 100 γρ. Aiace Liquido 50. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση ισχυρών λιπαρών λεκέδων στο πλυντήριο νερού. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση: Προσθέστε Sgrasante Per Acqua στο απορρυπαντικό Tuono Blu ή και στο ενεργό οξυγόνο Aiace κατά την φάση πλυσίματος. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο π..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την απομάκρυνση λιπαρών λεκέδεων στο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσθετικό στο πλυντήριο του νερού μαζί με το απορρυπαντικό αλλά και ως προ-ξελεκιαστικό. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το Tuono Blu και το Aiace ή Aiace Liquido. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό Stains Οut για αντηλιακα και καλλυντικά Νέο
Το προϊόν Stains Out είναι ένα επαγγελματικό και οικιακό καθαριστικό για λεκέδες από αντηλιακά σώματος, αντηλιακά προσώπου, πάστες μαυρίσματος, λάδια μαυρίσματος, μολύβια ματιών και κραγιόν (ανεξίτηλα ή όχι), make up, μάσκαρες (αδιάβροχες και μη), πούδρες και σκιές ματιών. Το Stains Out με την πρωτοποριακή του σύνθεση εισχωρεί σε βάθος και διασπά τον λεκέ χωρίς να επηρεάζει τα υφάσματα και τα χρώματα, το χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό στο είδος του, είναι ότι δρα α..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την πλύση μάλλινων και άλλων υφασμάτων που συρρικνώνουν κατά το πλύσιμο με νερό. Εμποδίζει την συρρίκνωση των ενδυμάτων. Ιδανικό και για πλύσιμο δερματίνων ενδυμάτων με μάλλινη επένδυση αλλά και για τις φόδρες. Χρήση: Κατά την φάση του πλυσίματος και ξεβγάλματος προσθέστε 100-150 γρ. του προϊόντος για 15 kg πλυντήριο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για σκούρα και πολύχρωμα ενδύματα (χαλιά και μοκέτες) όπου κατά την διάρκεια του πλυσίματος ξεβάφουν και επηρεάζουν τα άλλα χρώματα. Το Anticolor δεν επιτρέπει στην βαφή να επηρεάσει τα χρώματα του ενδύματος. Επίσης διορθώνει προβλήματα αποχρωματισμού. Χρήση: Για 5 κιλά πλυντήριο, βάλτε 150 γραμμάρια Anticolor κατά την φάση του πλυσίματος πριν τοποθετήσετε το απορρυπαντικό. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Anticolor και στο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρησιμοποιείται σε μονόχρωμα ενδύματα σαν σταθεροποιητής στο βάψιμο και στο πλύσιμο των ρούχων. Στο βάψιμο σταθεροποιεί το χρώμα και προστατεύει τα ενδύματα από την φθορά του πλυσίματος. Στο πλύσιμο, σταθεροποιεί τα χρώματα, δεν επιτρέπει να ξεβάψουν τα υφάσματα. Χρήση: Πλύσιμο στους 30° για 10 λεπτά με 150γρ. Fissatore Colorante Tessile για πλυντήριο 15 kg. Επίσης, χρησιμοποιείται σαν σταθεροποιητής στο πλύσιμο των χαλιών. Σταθεροποιεί τα χρώματα, δεν επιτρέπει να ξεβάψουν ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προϊόν που αποκαθιστά τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από ξέβαμμα. Εξαφανίζει τα υπερκείμενα χρώματα χωρίς να πειράζει τα βασικά προϋπάρχοντα χρώματα. Χρήση: Σε μία λεκάνη διαλύστε δύο κουταλιές της σούπας Decolorante Tessile σε ζεστό νερό (αν το επιτρέπει το ύφασμα). Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν για τουλάχιστον 1 ώρα και στη συνέχεια προχωρήστε σε 2 ή 3 ξεβγάλματα με κρύο νερό στο πλυντήριο. Στεγνώστε αλλά όχι στον ήλιο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χαρίζει στα επεξεργασμένα υφάσματα μεταξένια υφή και ταυτόχρονα μειώνει το τσαλάκωμα. Κατάλληλο για μεταξωτά, λινά, τζίν, κουρτίνες κ.τ.λ. Χρήση: Προσθέστε στο τελευταίο ξέβγαλμα 100 γραμμάρια Scattante Antipiega για 15 κιλά πλυντήριο.  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν για κολλάρισμα ενδυμάτων και λευκών ειδών στο χέρι ή στο πλυντήριο νερού. Χρήση: Στο χέρι: Αραιώστε 10γρ. προϊόντος σε 5 λίτρα νερό και μουλιάστε. Στο πλυντήριο: Προσθέστε 50 γραμμάρια Amido Liquido στο τελευταίο ξέβγαλμα με κρύο νερό. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ενεργό οξυγόνο, κατάλληλο για πλύσιμο στους 30°C. Μόλις βρεθεί στο νερό διασπάται και βοηθάει να διαλυθούν τα λίπη, αυξάνει το pH του νερού και καθιστά πιο αποτελεσματικό το απορρυπαντικό. Είναι γνωστό για τη λευκαντική ισχύ του και αποτελεσματικό απορρυπαντικό. Κατάλληλο για βιολογικούς λεκέδες και για τους λεκέδες πριν το πλύσιμο των λευκών. Ταυτόχρονα ενισχύει τα χρώματα των υφασμάτων. Τρόπος χρήσης: Για μηχανή 5 κιλών, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας OXYPER στο απορρυπαντικό κατά ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Πολύ συμπυκνωμένο άρωμα που χρησιμοποιείται στο τελευταίο ξέβγαλμα για να δώσει μια καλή μυρωδιά στα ρούχα. Διαθέσιμο σε 2 αρώματα, λιλά και λεβάντα. Χρήση: Βάλτε λίγο Essenza Per Acqua (50 gr. για πλυντήριο 15 kg) κατά την φάση του ξεβγάλματος για άρωμα που διαρκεί. Ανακινήστε πριν την χρήση.  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αποσμητικό-Καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων. Εξαλείφει κάθε υπολειπόμενη πηγή δυσάρεστων οσμών και καθαρίζει σε βάθος. Απολυμαίνει και πέστε αντίο στις δυσάρεστες οσμές στα ρούχα. Χρήση: Με άδειο το πλυντήριο, ρίχνουμε στον κάδο την απαιτούμενη ποσότητα ταμπλέτας (μια ταμπλέτα για κάθε 5 κιλά χωρητικότητα πλυντηρίου) και κάνουμε μια πλύση με θερμοκρασία 60°C. Επαναλάβετε τη διαδικασία αν θεωρείται απαραίτητο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν που εμποδίζει την δημιουργία υπερβολικού αφρού κατά την διάρκεια του πλυσίματος των ρούχων και διευκολύνει το ξέβγαλμα. Χρήση: Προσθέστε 50 gr. Antischiuma σε 15 kg. πλυντήριο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την αδιαβροχοποίηση των ενδυμάτων στο νερό. Xρήσιμοποιείται στο τελευταίο ξέβγαλμα. Συνιστάται να βάλετε τα ρούχα στο στεγνωτήριο για τουλάχιστον 1 λεπτό στους 100°. Χρήση: 1 kg Antigoccia Tessile για 15 κιλά πλυντήριο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€