Κατηγορίες

Προϊόντα απολύμανσης

Προϊόντα απολύμανσης
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ενισχυτικό λευκαντικό, ενεργό οξυγόνο για το πλύσιμο στο νερό. Βγάζει λεκέδες από αίμα, κρασί, καφέ, φρούτα, ιδρώτα, γρασίδι, ούρα κτλ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα ενισχύει τα χρώματα των υφασμάτων. Χρήση: Για μηχανή 5 kg, ρίχνουμε 1-2 μεγάλες κουταλιές Aiace στο απορρυπαντικό IL Detersivo κατά την διάρκεια του κύκλου. Πλύνετε σε θερμοκρασία 60°. Για δύσκολους λεκέδες πλύνετε στους 90°, εφ’ όσον το ύφασμα το επιτρέπει. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απολυμαντικό σπρέι, κατάλληλο για επιφάνειες, ενδύματα, κλειστούς χώρους κ.τ.λ. Προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του χώρου σας. Περιέχει 70% αλκοόλες και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες Χρήση: Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε να απολυμάνετε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απολυμαντικό καθαριστικό υγρό πολλαπλών χρήσεων. Καθαρίζει και απολυμαίνει επιφάνειες, εύκολα γρήγορα και αποτελεσματικά. Περιέχει 70% αλκοόλες και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Χρήση: Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και κατόπιν σκουπίστε με καθαρό πανί. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ενζυματικό απορρυπαντικό κατάλληλο για όλα τα υφάσματα. Καθαρίζει βαθιά, δεν επηρεάζει τα χρώματα, δεν τσαλακώνει και δεν σκληραίνει τα ρούχα. Χρήση: Για 15 kg μηχανή πλύνετε με 100-150 gr Tuono Blu. Για πολύ λαδωμένα τραπεζομάντιλα, πρόπλυση με κρύο νερό και Aiace και μετά πλύσιμο. Συνεργάζεται τέλεια με Aiace και Sgrassante Per Acqua. Για χαλιά πλύνετε με κρύο νερό και με 100 γραμμάρια Tuono Blu (η δοσολογία εξαρτάται από το μέγεθος του χαλιού). Για πολύ βρώμικα - λαδ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προσθετικό για στεγνό καθάρισμα. Προσθετικό και απολυμαντικό-αντιβακτηριδιακό για χλωριωμένους διαλύτες κατάλληλο για κάθε είδους λεκέδες. Χρήση: Για μηχανή 15 κιλών προσθέστε 150 γραμμάρια Detersano στην φάση καθαρίσματος και πλύνετε για 10-12 λεπτά. Με το Detersano μπορείτε να αναμείξετε στην διαδικασία του καθαρισμού, μάλλινα, μεταξωτά, βαμβακερά, σατέν μόνο που τα χρώματα θα πρέπει να είναι συμβατά. Το Detersano δεν βλάπτει κανένα είδος φίλτρου.  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν με λευκαντικούς και απολυμαντικούς παράγοντες για λευκά και χρωματιστά. Ιδανικό για την αναζωογόνηση των νημάτων. Χρήση για πλυντήριο 15 kg: στο απορρυπαντικό (100 γρ. Tuono Blu ή Unico ή Sapo 1000) προσθέστε 100 γρ. Aiace Liquido 50. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Πέρα από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά ενός μαλακτικού όπως η καλή υφή και η ανανέωση των ινών, το προϊόν έχει ουσιώδη χαρακτηριστικά όπως πολύ καλή καθαριστική και αντιβακτηριακή δύναμη και πολύ καλή απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Χρήση: Βάλτε 100-150 γραμ. Piumino για 15 kg πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αποσμητικό-Καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων. Εξαλείφει κάθε υπολειπόμενη πηγή δυσάρεστων οσμών και καθαρίζει σε βάθος. Απολυμαίνει και πέστε αντίο στις δυσάρεστες οσμές στα ρούχα. Χρήση: Με άδειο το πλυντήριο, ρίχνουμε στον κάδο την απαιτούμενη ποσότητα ταμπλέτας (μια ταμπλέτα για κάθε 5 κιλά χωρητικότητα πλυντηρίου) και κάνουμε μια πλύση με θερμοκρασία 60°C. Επαναλάβετε τη διαδικασία αν θεωρείται απαραίτητο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€