Κατηγορίες

Οικολογική σειρά Pulieco

Οικολογική σειρά Pulieco

Σεβόμαστε τον πλανήτη και τους κατοίκους του!

Η νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού ρούχων Pulieco προέρχεται από τη συνεχή οικολογική πολιτική της Alberti Angelo srl, η οποία στοχεύει να μειώσει, στο μέτρο του δυνατού, τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και στο προσωπικό που ασχολείται με τον καθαρισμό των υφασμάτων.

H σειρά Pulieco αποτελείται από συστατικά φυτικής προέλευσης από ανανεώσιμες πηγές. Αυτή η πολύ φυσική σύνθεση μειώνει σημαντικά το πρόβλημα των υπολειμμάτων που παραμένουν στα ρούχα ακόμα και μετά το πλύσιμο και το φινίρισμα, προς όφελος των χρηστών και του πλανήτη μας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μαλακτικό προηγμένης τεχνολογίας με μικροκάψουλες της σειράς Pulieco. Ελαφρά συμπυκνωμένο μαλακτικό με απαλό ευχάριστο άρωμα. Οι μικροκάψουλες απελευθερώνουν το άρωμα τους καθώς δημιουργείται τριβή. Διάρκεια αρώματος έως και μια βδομάδα. Χρήση: Βάλτε 5-8 γραμμάρια για κάθε κιλό στεγνών ρούχων στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικολογικό μαλακτικό Soft Protector Νέο
Μαλακτικό ρούχων, της σειράς Pulieco, με βάση φυτικά επιφανειοδραστικά για όλους τους τύπους των υφασμάτων με υδρολυμένη κερατίνη και απολυμαντικό. Αναδομεί, συντηρεί και φροντίζει όλες τις ίνες, ιδιαίτερα το κασμίρι, ανγκορά και τα μάλλινα. Προστατεύει, αναδομεί και διευκολύνει το σιδέρωμα χαρίζοντας μεταξένια αίσθηση απαλότητας. Χρήση: Βάλτε 10-12 γραμμάρια ανά κιλό στεγνού ιματισμού στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικολογικό επαγγελματικό προ-ξελεκιαστικό με ένζυμα για κάθε τύπο λεκέ και για χρήση στο νερό. Η σύνθεσή του με βάση ένζυμα και φυτικά επιφανειοδραστικά δε βλάπτει τα υφάσματα και τα χρώματα. Χρήση: Ψεκάστε το λεκέ που πρόκειτε να υποστεί επεξεργασία, αφήστε για λίγα λεπτά και πλύνετε με νερό. Για τα ρούχα με ευαίσθητα χρώματα συνιστάται η δοκιμή σε ένα κρυφό σημείο πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικολογικό Απορρυπαντικό Protector Νέο
Καθάρισμα, απολύμανση και αναδόμηση των υφασμάτων με το νέο απορρυπαντικό ρούχων σε υγρή μορφή της σειράς Pulieco. Ενζυματικό με βάση τασιενεργά (επιφανειοδραστικά) φυτικής προέλευσης. Περιέχει υδρολυμένη κερατίνη και άρωμα Magic. Χρήση: 10-12 gr. ανά κιλό στεγνού ιματισμού στη πλύση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ουδετεροποιητής οσμών φιλικό προς το περιβάλλον με διπλή λειτουργία: Εξαφανίζει τις μυρωδιές από τα υφάσματα. Ψεκάστε τα αντικείμενα που πρόκειται να πλυθούν σε απόσταση 30 cm και προχωρήστε με στεγνό καθάρισμα, προσέξτε τα αντικείμενα με ευαίσθητα χρώματα. Εξαλείφει τις κακές οσμές όπως ο καπνός, η μούχλα, τα ούρα και είναι ιδανικό για γυμναστήρια, ξενοδοχεία, τα χαλιά, τα κρεβάτια κατοικίδιων ζώων. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν στον αέρα 2 ή 3 φορές εφόσον..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€