Κατηγορίες

Πρέσες Σιδερώματος

Πρέσες Σιδερώματος
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Χειροκίνητη πρέσα, με ή χωρίς μπόιλερ και μονάδα αναρρόφησης. Η κάτω πλάκα διαθέτη ατμό και αναρρόφηση. Η πάνω πλάκα είναι γυαλισμένη, ατμοθερμαινόμενη και από ανοξείδωτο ατσάλι. Το άνοιγμα της πάνω πλάκας ελέγχεται από πεντάλ, το οποίο ενεργοποιεί αυτόματα την αναρρόφηση. Είναι διαθέσιμη με ενσωματωμένο μπόιλερ και μονάδα αναρρόφησης ή για κεντρική σύνδεση ατμού και απορρόφησης.  Επιπλέον εξοπλισμός:   Μονάδα σιδήρου ατμού   Πιστόλι ατμού   Πισ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αυτόματη πρέσα, με ή χωρίς μπόιλερ και μονάδα αναρρόφησης.  Με περισσότερη δύναμη πίεσης, πλήρως ρυθμιζόμενη και με ποικιλία πλακών για εξειδικευμένες εφαρμογές. Ο χειρισμός της πάνω πλάκας μπορεί να γίνει με πεντάλ έτσι ώστε ο χειριστής να έχει τα χέρια του ελεύθερα. Σε αυτή την περίπτωση, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χειριστή, τοποθετείται μπάρα ασφαλείας στην πάνω πλάκα. Διαφορετικά, μπορούμε να χειριστούμε την πάνω πλάκα με κουμπιά που πρέπει να πατηθούν ταυτόχρονα. Το μοντέλο ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αυτόματη πρέσα, με ή χωρίς μπόιλερ και μονάδα αναρρόφησης. Με περισσότερη δύναμη πίεσης, πλήρως ρυθμιζόμενη και με ποικιλία πλακών για εξειδικευμένες εφαρμογές. Ο χειρισμός της πάνω πλάκας μπορεί να γίνει με πεντάλ έτσι ώστε ο χειριστής να έχει τα χέρια του ελεύθερα. Σε αυτή την περίπτωση, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χειριστή, τοποθετείται μπάρα ασφαλείας στην πάνω πλάκα. Διαφορετικά, μπορούμε να χειριστούμε την πάνω πλάκα με κουμπιά που πρέπει να πατηθούν ταυτόχρονα. Το μοντέλο P..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αυτόματη πρέσα, με ή χωρίς μπόιλερ και μονάδα αναρρόφησης σε σχήμα ζωνάρι παντελονιού.  Με περισσότερη δύναμη πίεσης, πλήρως ρυθμιζόμενη και με ποικιλία πλακών για εξειδικευμένες εφαρμογές. Ο χειρισμός της πάνω πλάκας μπορεί να γίνει με πεντάλ έτσι ώστε ο χειριστής να έχει τα χέρια του ελεύθερα. Σε αυτή την περίπτωση, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χειριστή, τοποθετείται μπάρα ασφαλείας στην πάνω πλάκα. Διαφορετικά, μπορούμε να χειριστούμε την πάνω πλάκα με κουμπιά που πρέπει να..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αυτόματη πρέσα, με ή χωρίς μπόιλερ και μονάδα αναρρόφησης με γυαλισμένη πάνω πλάκα. Με περισσότερη δύναμη πίεσης, πλήρως ρυθμιζόμενη και με ποικιλία πλακών για εξειδικευμένες εφαρμογές. Ο χειρισμός της πάνω πλάκας μπορεί να γίνει με πεντάλ έτσι ώστε ο χειριστής να έχει τα χέρια του ελεύθερα. Σε αυτή την περίπτωση, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χειριστή, τοποθετείται μπάρα ασφαλείας στην πάνω πλάκα. Διαφορετικά, μπορούμε να χειριστούμε την πάνω πλάκα με κουμπιά που πρέπει να πατηθούν..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αυτόματη πρέσα, με ή χωρίς μπόιλερ και μονάδα αναρρόφησης για κολλάρα και μανσέτες. Με περισσότερη δύναμη πίεσης, πλήρως ρυθμιζόμενη και με ποικιλία πλακών για εξειδικευμένες εφαρμογές. Ο χειρισμός της πάνω πλάκας μπορεί να γίνει με πεντάλ έτσι ώστε ο χειριστής να έχει τα χέρια του ελεύθερα. Σε αυτή την περίπτωση, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χειριστή, τοποθετείται μπάρα ασφαλείας στην πάνω πλάκα. Διαφορετικά, μπορούμε να χειριστούμε την πάνω πλάκα με κουμπιά που πρέπει να πατηθούν ταυτ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αυτόματη πρέσα, ηλεκτρική ή ατμού  για κολλάρα και μανσέτες Εξοπλισμένη με ηλεκτρονική οθόνη ελέγχου με λειτουργία αντιμετώπισης προβλημάτων.   Λειτουργική και εύκολη προς τον χρήστη.   Απορρόφηση στην κάτω πλάκα. Γυαλισμένη, από ανοξείδωτο ατσάλι πάνω πλάκα.  “Rau-Sik” καλύμματα σιλικόνης. Ρυθμιζόμενα πόδια.  Μπάρα ασφαλείας Ελατήρια ασφαλείας                          &..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€