Κατηγορίες

Πουκαμισιέρες

Πουκαμισιέρες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Οικονομική, απλή, παραγωγική Αυτόματη πουκαμισιέρα για το στέγνωμα και το φινίρισμα πουκαμίσων. Η δυναμική καθώς και το καινούργιο λογισμικό του μηχανήματος παρέχουν όχι μόνο υψηλής ποιότητας φινίρισμα αλλά και υψηλή παραγωγή. Νέος υπολογιστής με οθόνη αφής, φιλικό και απλό με ενσωματωμένο μετρητή παραγωγής και λειτουργία αντιμετώπισης προβλημάτων. Εξοπλισμός:  Ηλεκτρονική οθόνη ελέγχου Σύστημα ανάκτησης συμπυκνωμάτων (για ατμοθερμαινόμενες εκδόσεις) Ρυθμιζόμενοι ώμοι, από μ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το μοντέλο 483 αντιπροσωπεύει την περαιτέρω βελτίωση της πουκαμισιέρας μας. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επεξεργάζεται τέλεια υγρά και στεγνά πουκάμισα χωρίς την ανάγκη ρετουσαρίσματος, διασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Ο μεταφορέας τεντώματος για την αυτόματη ανίχνευση του ύψους πουκαμίσου, οι αυτόματοι σφιγκτήρες και η εμπρόσθια θερμαινόμενη λεπίδα επιτρέπουν να διορθώσετε πουκάμισα σωστά και εύκολα. Όλες οι λειτουργίες τεντώματος και σύσφιξης είναι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Το μοντέλο 484 είναι η βελτιωμένη έκδοση της αξιόλογης πουκαμισίερας μας 483. Λόγο της πολύχρονης εμπειρίας μας πάνω σε αυτό το είδος μηχανής, εκτός από το εξαιρετικό συνδυασμό υψηλής παραγωγικότητας ανά ώρα, τέλειας ποιότητας φινιρίσματος και της εξοικονόμησης ενέργειας, οι καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στο μοντέλο 484 έχουν φέρει περαιτέρω βελτιώσεις, τόσο από οικονομική όσο και από λειτουργική άποψη. Ο χώρος εργασίας γίνεται πιο υγιεινός και πιο ευχάριστος με χαμηλό επίπεδο θορύβου ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Κούκλα φορμαρίσματος για πουκάμισα, μπουφάν, σακάκια, χωρίς boiler Με ηλεκτρονική κάρτα και 19 προγράμματα σιδερώματος Δυνατό 3 HP ανεμιστήρα Αυτόματες πιάστρες μανικιών Ατμοθερμαινόμενη συσκευή θέρμανσης αέρα Εμπρόσθιο θερμαινόμενο και ανακλινόμενο σφιγκτήρα Οπίσθιος αυτόματος σφιγκτήρας Πνευματικά ρυθμιζόμενο ύψος κούκλας Πνευματική λειτουργία ρύθμισης της ροής του αέρα Ρυθμιζόμενο πλάτος ώμων Τηλεσκοπικό σχήμα έως 1500 mm Για κεντρική σύνδεση παροχής ατμού & αέρο..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€