Κατηγορίες

Κούκλα-Παντελονιέρα-Καμπίνες

Κούκλα-Παντελονιέρα-Καμπίνες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Κούκλα φορμαρίσματος με ή χωρίς μπόιλερ Ιδανική για φινίρισμα παλτού, μπουφάν, φορεμάτων κτλ. Οι κύκλοι εργασιών είναι αυτοματοποιημένοι με 9 διαφορετικά προγράμματα και δυνατότητα ρύθμισης του ατμού και του χρόνου στεγνώματος. Η κούκλα περιστρέφετε 360° και είναι διαθέσιμη σε 3 μεγέθη: κανονικό, μεγάλο και μικρό (για παιδικά ρούχα). Η MAJESTIC A διαθέτει ενσωματωμένο μπόιλερ, αυτόματη τροφοδοσία νερού και έλεγχο πιέσεως. Η MAJESTIC V είναι χωρίς μπόιλερ και για κεντρική σύνδεση παροχή..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αυτόματη κούκλα φορμαρίσματος για κλασικά παλτά, πανωφόρια και παρόμοια ενδύματα Με 9 προγράμματα φινιρίσματος και δυνατότητα τροποποίησης Τηλεσκοπικό σχήμα έως 1500 mm 350° περιστρεφόμενο σώμα και αυτόματες μπροστινές και πίσω πιάστρες Αισθητήριο για την αυτόματη αναζήτηση του ύψους του ενδύματος Μηχανικά ρυθμιζόμενοι ώμοι και πιάστρα κολάρου  Αποσβεστήρας για την ρύθμιση του αέρα Για κεντρική σύνδεση παροχής ατμού & αέρος Τεχνικά χαρακτηριστικά ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Παντελονιέρα για φορμάρισμα-φινίρισμα παντελονιών Παντελονιέρα για κεντρική σύνδεση παροχής ατμού και αέρα ή με ηλεκτρικό και αυτόματο μπόιλερ ατμού. Πλευρικοί τεντωτήρες μέσης Ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος συσκευή τεντώματος παντελονιού και αυτόματο κλείσιμο των ανοξείδωτων clamps. Ενσωματωμένο τριφασικό ανεμιστήρα. Ηλεκτρονική κάρτα για τον χειρισμό 9 προγραμμάτων σιδερώματος. Οι κύκλοι σιδερώματος ελέγχουν: το χρόνο ατμού, το χρόνο ατμού/αέρα και το χρόνο στεγνώματος.  Τ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Καμπίνα φινιρίσματος με ή χωρίς μπόιλερ Η καμπίνα VAPOR BOX είναι απλή  και εύκολη στο χειρισμό της. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος ειδικός στο φινίρισμα των ρούχων. Οι διαστάσεις της επιτρέπουν την εγκατάσταση και  τη λειτουργία ακόμη και σε μικρούς-περιορισμένους χώρους. Ο κύκλος φινιρίσματος πραγματοποιείται χωρίς την παραμικρή απώλεια ατμού, παρέχοντας ένα βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον. Το εύκολο σύστημα συναρμολόγησης επιτρέπει την καμπίνα να μετασχηματιστεί και να εξο..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€