Κατηγορίες

Θερμαινόμενης Λεκάνης

Θερμαινόμενης Λεκάνης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μικρό μηχάνημα σιδερώματος Εξοπλισμένο με κύλινδρο διάστασης 80cm και διάμετρο 18cm, είναι ο μικρότερος κύλινδρος της σειράς μας και είναι εξοπλισμένος με εξηλασμένη και ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου. Η εξηλασμένη επιφάνεια μειώνει τις στρεβλώσεις, ενώ η βαθιά επεξεργασία ανοδίωσης καθιστά την επιφάνεια σκληρή και αδιαπέραστη σε χημικούς παράγοντες. Εξαιρετική απόδοση σιδερώματος Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σιδερώστρα, η σειρά S ενσωματώνει τα θερμαντικά στοιχεία στο εσωτερικό της ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Νέα Σιδερωτήρια GI διαμέτρου 18 cm μήκος 1.2m-1.4m Νέο
Tα νέα σιδερωτήρια GI (Grandimpianti Ironers) προσφέρουν βελτιωμένα αποτελέσματα σιδερώματος, αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιστοποιημένο χώρο εργασίας, καθώς διαθέτουν νέο σχεδιασμό με μικρότερο μήκος και νέα εργονομική θέση του χειριστηρίου. Με κύλινδρο διάστασης 120cm και 140cm, και διάμετρο 18cm, είναι εξοπλισμένα με εξηλασμένη και ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου. Η εξηλασμένη επιφάνεια μειώνει τις στρεβλώσεις, ενώ η βαθιά επεξεργασία ανοδίωσης καθιστά την επιφάνεια ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μικρός κύλινδρος με εξαιρετική απόδοση για εύκολο σιδέρωμα Εξοπλισμένο με κύλινδρο διάστασης 120cm και διάμετρο 18cm, είναι εξοπλισμένος με εξηλασμένη και ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου.  Η εξηλασμένη επιφάνεια μειώνει τις στρεβλώσεις, ενώ η βαθιά επεξεργασία ανοδίωσης καθιστά την επιφάνεια σκληρή και αδιαπέραστη σε χημικούς παράγοντες. Τα θερμαντικά στοιχεία, θωρακισμένα και σφραγισμένα, είναι ενσωματωμένα στο εσωτερικό της πλάκας και η θέρμανση δημιουργείται από το εσωτερικό και ό..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επαγγελματικός κύλινδρος με τέλεια επιφάνεια σιδερώματος Εξοπλισμένο με κύλινδρο διάστασης 100cm, 120cm και 140cm, και διάμετρο 25cm, είναι εξοπλισμένος με εξηλασμένη και ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου. Η εξηλασμένη επιφάνεια μειώνει τις στρεβλώσεις, ενώ η βαθιά επεξεργασία ανοδίωσης καθιστά την επιφάνεια σκληρή και αδιαπέραστη σε χημικούς παράγοντες. Τα θερμαντικά στοιχεία, θωρακισμένα και σφραγισμένα, είναι ενσωματωμένα στο εσωτερικό της πλάκας και η θέρμανση δημιουργείται από το εσωτερικό ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επαγγελματικό σιδέρωμα με ισχυρή επιφάνεια Εξοπλισμένο με κύλινδρο διάστασης 160cm και 200cm, και διάμετρο 30cm, είναι εξοπλισμένος με εξηλασμένη και ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου. Η εξηλασμένη επιφάνεια μειώνει τις στρεβλώσεις, ενώ η βαθιά επεξεργασία ανοδίωσης καθιστά την επιφάνεια σκληρή και αδιαπέραστη σε χημικούς παράγοντες. Διαθέτει θερμική μόνωση από κεραμικές ίνες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα και η ελάχιστη διασπορά θερμότητας στο περιβάλλον με σημαντικά..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μεγάλος επαγγελματικός κύλινδρος Εξοπλισμένο με κύλινδρο διάστασης 250cm και 320cm, και διάμετρο 40cm, είναι εξοπλισμένος με εξηλασμένη και ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου. Η εξηλασμένη επιφάνεια μειώνει τις στρεβλώσεις, ενώ η βαθιά επεξεργασία ανοδίωσης καθιστά την επιφάνεια σκληρή και αδιαπέραστη σε χημικούς παράγοντες. Διαθέτει θερμική μόνωση από κεραμικές ίνες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα και η ελάχιστη διασπορά θερμότητας στο περιβάλλον με σημαντικά οφέλη για..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€