Κατηγορίες

Imesa

Imesa
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Επαγγελματικό στεγνωτήριο PROEasyLine: βιομηχανική ποιότητα και αξιοπιστία σε ένα μικρό μηχάνημα. Ιδανικό για εγκατάσταση σε μικρά εστιατόρια, κάμπινγκ, κέντρα ομορφιάς, κομμωτήρια, κουρεία και γενικά μικρούς και μεσσαίους επαγγελματικούς χώρους. Το PROEasyLine ξεχωρίζει για την ευκολία στη χρήση, το συμπαγή σχεδιασμό και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση χάρη στον επαγγελματικό μικροεπεξεργαστή, είναι εξοπλισμένο με την ίδια απαραίτητη λειτουργία εν..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Στεγνωτήριο Imesa 10-34 kg Νέο
Η σειρά ES Easy Line της IMESA είναι η βασική πρόταση στεγνώματος με αναλογικό έλεγχο και ψηφιακό θερμοστάτη για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στεγνώματος. Στεγνωτήρια που με την απλότητά τους εγγυώνται υψηλή αξιοπιστία και απόδοση. Standard περιστροφή τυμπάνου σε ES 23 και ES 34 και προαιρετικά σε ES 10, ES 14, ES 18 για πιο αποτελεσματικό και ομοιόμορφο στέγνωμα των ρούχων Αξιόπιστο σύστημα κίνησης για λιγότερους κραδασμούς και λιγότερο θόρυβο. Λιγότερες επι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η σειρά ES έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την υψηλότερη παραγωγικότητα και τη μέγιστη απλότητα. Οι συνεχείς βελτιώσεις καθιστούν τα μηχανήματα ακόμα πιο εργονομικά, οικονομικά και αξιόπιστα. Ηλεκτρικό, ατμού ή γκαζιού Ανοξείδωτο τύμπανο INOX AISI 304 Υπολογιστής ΙΜ10 με οθόνη αφής και απεριόριστα προγράμματα (10 πρώτα προγράμματα εργοστασιακά και προγραμματισμένα ήδη με δυνατότητα τροποποίησης) Το σύστημα εξαναγκασμένης μεταφοράς αέρα στο τύμπανο βοηθά στο τέλειο στέγνωμα και μ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€