Κατηγορίες

Grandimpianti

Grandimpianti
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μικρό στεγνωτήριο με επαγγελματικά χαρακτηριστικά! Το στεγνωτήριο GD70 είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται επαγγελματική ποιότητα, αλλά δεν έχουν διαθέσιμη σημαντική ποσότητα ιματισμού. Διαθέτει μεγάλη ευελιξία χάρη στα 50 διαθέσιμα σταθερά προγράμματα και την ικανότητα να χειριστεί έως 8 κιλά ανά κύκλο. Διατίθεται με ενσωματωμένο σύστημα συμπύκνωσης ατμού ή με εξωτερική εξαγωγή αποχέτευσης.   ​ Συνοπτικά: Τύμπανο από ανοξείδωτο χάλυβα. Άνοιγμα πόρτας από δεξι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επαγγελματικό στέγνωμα, πραγματική οικονομία! Αυτά τα στεγνωτήρια συνδυάζουν αισθητική και αποτελεσματικότητα με νέες τάσεις και τεχνολογία: κάθετη οθόνη αφής, νέα γυαλιστερή πρόσοψη και το καινοτόμο σύστημα ελέγχου Wavy πάντα συνδεδεμένο χάρη στην υπηρεσία TheMind.cloud. GD Wavy Vs GDZ G-Wiz: Ενώ τα μηχανικά-δομικά χαρακτηριστικά αυτών των δύο εκδόσεων είναι σχεδόν τα ίδια, αυτό που τα ξεχωρίζει είναι το σύστημα ελέγχου, δηλαδή το μυαλό που τρέχει τον εξοπλισμό. Όλες οι επιχειρή..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επαγγελματικό στέγνωμα, πραγματική οικονομία! Αυτά τα στεγνωτήρια συνδυάζουν αισθητική και αποτελεσματικότητα με νέες τάσεις και τεχνολογία: κάθετη οθόνη αφής, νέα γυαλιστερή πρόσοψη και το καινοτόμο σύστημα ελέγχου Wavy πάντα συνδεδεμένο χάρη στην υπηρεσία TheMind.cloud. GD Wavy Vs GDZ G-Wiz: Ενώ τα μηχανικά-δομικά χαρακτηριστικά αυτών των δύο εκδόσεων είναι σχεδόν τα ίδια, αυτό που τα ξεχωρίζει είναι το σύστημα ελέγχου, δηλαδή το μυαλό που τρέχει τον εξοπλισμό. Όλες οι επιχειρήσεις..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Στιβαρότητα και απλότητα Το στεγνωτήριο μοντέλο EB έχει δημιουργηθεί για να επιτύχει το τέλειο στέγνωμα, διατηρώντας τις φυσικές ιδιότητες και την απαλότητα των υφασμάτων. Είναι διαθέσιμο με τις εξής πηγές θέρμανσης: ατμού, αερίου ή ηλεκτρικό. Με ηλεκτρονικό υπολογιστή G400, 10 εργοστασιακών προγραμμάτων και 25 προγράμματα για ρύθμιση της επιλογής σας, ανοξείδωτος κάδος ,αθόρυβη περιστροφή κάδου (20-60 r.p.m.), με inverter και σύστημα άμεσης μετάδοσης που καταργεί τους ιμάντες, διατίθετα..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βιομηχανικά στεγνωτήρια με μεγάλη χωρητικότητα Βιομηχανικά στεγνωτήρια με ανοξείδωτο κάδο AISI 304 και σκελετό από χάλυβα και ηλεκτροστατική βαφή. Η μεγάλη πόρτα φόρτωσης (180°) διευκολύνει την διαδικασία φόρτωσης-εκφόρτωσης. Η ρυθμιζόμενη ταχύτητα περιστροφής του τυμπάνου, το οποίο διαχειρίζεται από το σύστημα IMT (Inverter Motor Technology), είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του ιματισμού, καθώς και για τα μηχανικά μέρη του στεγνωτηρίου. Το στάνταρ σύστημα φιλτραρίσματος, χαρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€