Εταιρεία

ΑΜΑ Universal Hellas

 

Η εταιρία ΑΜΑ UNIVERSAL HELLAS ¨Βασίλης Ζαχαρόπουλος¨ δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού του laundry & dry cleaning, πλυντηρίων - καθαριστήριων - σιδερωτηρίων - ξενοδοχειακών επιχειρήσεων - ταπητοκαθαριστηρίων - νοσοκομείων - στρατιωτικών μονάδων κ.λ.π. από το 1990.
Με το μεράκι και τη συνέπεια που μας διακρίνει, καθώς και με τη συνεχή ενημέρωσή μας στις εξελίξεις του επαγγέλματος, καλύπτουμε και συνεχίζουμε απαρέγκλιτα ως σήμερα να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες και στον πλέον απαιτητικό πελάτη. Πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκονται.
Επιστέγασμα όλης της προσπάθειας είναι η απόφαση του ιδρυτή κ. Ζαχαρόπουλου να μεταδώσει τις γνώσεις και τις τεχνικές της πολύχρονης δράσης του σε νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν επιχείρηση στον κλάδο ή σε εκείνους που επιθυμούν να επεκτείνουν την υπάρχουσα επιχείρησή τους.
Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, περιλαμβάνονται οι εξής:

  • Μελέτη, σχεδιασμός και χωροταξική μελέτη διάταξης των μηχανημάτων για την σωστή λειτουργία στο χώρο επιλέγοντας πάντα λύσεις συμφέρουσες και αποδοτικότερες για εσάς.
  • Εξειδικευμένο και άρτια οργανωμένο τεχνικό τμήμα ικανό να αντιμετωπίσει και να επιλύσει κάθε τεχνικό πρόβλημα μικρό ή μεγάλο σε όλη την Ελλάδα.
  • Stock ανταλλακτικών όλων των μηχανημάτων που αντιπροσωπεύουμε.
  • Τμήμα μεταχειρισμένων μηχανημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές. 
  • Καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού για όλα τα είδη των υφασμάτων.
  • Αναλώσιμα είδη για καθαριστήρια - πλυντήρια - σιδερωτήρια.

Κορυφαία ονόματα οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε είναι:
CEMASTIR S.R.L., ALBERTI ANGELO S.R.L,  GHIDINI BENVENUTO, GRANDIMPIANTI ALI S.P.A., IMESA SPA, BOVERIO LUIGI, METALPROGETTI, A.C.S ENGINEERING, MALAVASI, BARBANTI CARLO, OMNISEC, THERMOPATCH.