Κατηγορίες

Εκτυπωτές για Ετικέτες

Εκτυπωτές για Ετικέτες
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τεχνολογία αιχμής, απλή και προσιτή κάνει αυτόν τον εκτυπωτή ετικετών τον πρώτο εκτυπωτή εφοδιασμένο με οθόνη αφής. Εύκολο στη χρήση, μπορείτε να ανακαλέσετε ετικέτες, να προσθέσετε δεδομένα και να εκτυπώσετε χωρίς καν να συνδεθεί με υπολογιστή. Ολοκληρωμένες ετικέτες μπορούν να δημιουργηθούν με το λογισικό Make your Mark, καθώς και να αποθηκευτούν σε ένα USB memory stick της εσωτερικής μνήμης του εκτυπωτή EOS. Όλες οι ετικέτες κεντράρονται αυτόματα στον εκτυπωτή. Ο εκτυπωτής διατ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Εκτυπωτής HiQ-SQUIX Νέο
Εκτυπωτής τελευταίας τεχνολογίας, με μοντέρνο σχεδιασμό, έγχρωμη οθόνη αφής και επιλογές όπως μια συνεχής λεπίδα μαχαιριού. Ο HiQ-SQUIX είναι τεχνολογία εκτύπωσης θερμικής μεταφοράς στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο εκτυπωτής λειτουργεί με διάφορους τύπους ταινιών όπως ετικέτες HiQ, CombiTex, CombiPly, FasTag και Hytex. Το HiQ-Squix διατίθεται: Χωρίς μαχαίρι για διάτρητη ταινία (κοπής) Με συνεχές μαχαίρι ταινίας Με μαχαίρι διάτρησης για εύκολο διαχωρισμό των ετικετών (stock) ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ο Epson LQ-690 είναι ένας γρήγορος, φιλικός προς το χρήστη και αξιόπιστος dot matrix εκτυπωτής συμβατός με τα Windows. Ο συμπαγής σχεδιασμός επιτρέπει την τοποθέτηση και τη χρήση σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο. Κατάλληλο για εκτύπωση Plytex και Die-cut ταινίας, είναι ιδανικό για τις ετικέτες που πρέπει να κολληθούν σε ρούχα, ιματισμό και προσωπικά ενδύματα σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Τέλος, συνδυάζεται ιδανικά με το πακέτο λογισμικού Make your Mark. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€