Κατηγορίες

Εμβλήματα

Εμβλήματα

Η Thermopatch είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμβλημάτων θερμικής σφράγισης για όλα τα είδη των υφασμάτων, ένδυσης & ομοιόμορφης αναγνώρισης. Είτε επιθυμείτε λογότυπα για ρούχα, διαφημιστικά είδη αλλά και αθλητικές εμφανίσεις μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Επίσης, καθώς η επαγγελματική ενδυμασία γίνετε όλο και ποιο απαραίτητη, η Thermopatch δημιούργησε μια ολοκληρωμένη γκάμα εμβλημάτων για την καλύτερη προβολή της εταιρίας σας. Εμβλήματα όπως τα Flextrans, Truflex, Flex-image, Starlight, Hot Transfers, Topline, High Visibility κ.τ.λ. δημιουργήθηκαν για να καλύψουν και τους ποιο απαιτητικούς πελάτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Οι ταινίες αντανάκλασης βελτιώνουν την ορατότητα ενός ενδύματος, το οποίο πρόκειτε να φορεθεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια για το χρήστη. Είναι κατάλληλες για ρούχα υψηλής ορατότητας, στολές έκτακτης ανάγκης, ακόμα και σε αθήτικά είδη, όπου απαιτείται βελτιωμένη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πλένεται στους 60 °C και η χαμηλή θερμοκρασία σφράγισης το καθιστά κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Παρέχεται σε ρολό 45 m και πλάτος 25 ή 50 ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο προϊόν με υφασμάτινη βάση, ελαφρύ και ευέλικτο. Αυτό που κάνει τα Digiline προηγμένα είναι η απεριόριστη επιλογή χρωμάτων, η φωτογραφικές λεπτομέρειες και η ικανότητα να παραχθούν εμβλήματα σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος. Αυτό το ψηφιακό έμβλημα παράγεται σε σύντομο χρονικό διάστημα με μικρό χρονικό διάστημα παράδοσης 7 εργάσιμων ημερών. Τα Digiline φέρουν πιστοποίηση Oeko-Tex. Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 15 κομμάτια ανά σχέδιο. Τα εμβλήματα Digilin..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Συνδυάζοντας τα αποκλειστικά προνόμια των εμβλημάτων Digiline με μια σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά, όπως 3D, γυαλιστερό εφέ, ανάγλυφο και υφαντό εφέ θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ετικέτες εξαιρετικής ποιότητας. Τα Digiline Pro εμβλήματα εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας θερμοκολλητική μηχανή ή σιδερώνοντάς τα, γεγονός που καθιστά αυτό το έμβλημα ιδανικό για μοντέρνα λεπτά σπορ υφάσματα. Τα Digiline Pro φέρουν πιστοποίηση Oeko-Tex. Ελάχιστη παραγγελία 15 κομμάτια ανά σχέδιο. Τα Digiline..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τι είναι τα FasTag Sports Pro; Ένα ευέλικτο, ελαφρύ, έγχρωμο ψηφιακό έμβλημα σχεδιασμένο αποκλειστικά για εφαρμογή σε μπάλες, μπότες και γάντια τερματοφύλακα. Εμπορικές ευκαιρίες περιλαμβάνουν αγώνες χορηγίας, εταιρικά πακέτα και δώρα, ταυτοποίηση ομάδων και μελών λέσχης, αγώνες πρωταθλημάτων και κυπέλλου, λιανικές πωλήσεις και χορηγίες φιλανθρωπικών αγώνων. Ειδικά δοκιμασμένα σε όλες τις επιφάνειες από τεχνητό 2G σε 4G, σκυρόδεμα και χόρτο σε ακραίες συνθήκες από επαγγελματίες παίκτες αλλά και ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα Flextrans είναι θερμικά εμβλήματα εκτυπωμένα σε διάφανο υλικό το οποίο ακολουθεί την ελαστικότητα του υφάσματος. Οι εικόνες των Flextrans είναι εντυπωσιακές, καθαρές και υψηλής ποιότητας. Διατίθενται σε οποιοδήποτε μέγεθος ή χρώμα, καθώς και σε υψηλής ορατότητας πορτοκαλί, πράσινο, κόκκινο, ροζ και κίτρινο. Τα Flextans είναι ιδανικά για αθλητικά, Lycra ενδύματα και άλλα ελαστικά υφάσματα όπως διαφημιστικά πόλο, φούτερ και t-shirts, λόγω της ευελιξίας τους. Θερμοκολλούνται στους 150..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα εμβλήματα υψηλής ορατότητας παράγονται με την ίδια τεχνοτροπία όπως τα Thermocrest αλλά έχουν φινίρισμα υψηλής ορατότητας αντί του κανονικού λευκού φινιρίσματος. Διατίθενται σε κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο φόντο υψηλής ορατότητας. Τα χρώματα εκτύπωσης για τα εμβλήματα υψηλής ορατότητας είναι ίδια με αυτά των εμβλημάτων Thermocrest και είναι διαθέσιμα από τον προμηθευτή σας. Σφραγίζονται στους 204 °C για 12 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους 95 °C. Ελάχιστο διαθέσιμο μ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τώρα, ακόμα και ευαίσθητα ρούχα μπορούν να έχουν εμβλήματα χάρη στην καινοτομία των MinuteMark. Τέλεια εφαρμογή και προσκόλληση χωρίς σημάδια σε χαμηλή θερμοκρασία χρησιμοποιώντας θερμοκολλητική μηχανή ή σίδερο. Τα εμβλήματα πλένονται στους 40°C. Σιδερώστε χωρίς ατμό τοποθετώντας προστατευτικό χαρτί ανάμεσα στο έμβλημα και στο σίδερο. Ρυθμίστε το σίδερο στην θερμοκρασία των μάλλινων (2 τελείες). Κολλήστε στους 130°C για 14 – 20 δευτερόλεπτα ή 150°C για 10 – 12 δευτε..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Με τα Flex και Flock εμβλήματα σχεδιογράφησης , τα γράμματά σας ή το λογότυπό σας σχεδιάζεται από ειδικό υλικό πολυουρεθάνης ή τσόχας. Flex εμβλήματα σχεδιογράφησης Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το υλικό των εμλημάτων σχεδιογράφησης Flex είναι ευέλικτο. Είναι εύκαμπτη πολυουρεθάνη αλλά ισχυρό και ανθεκτικό. Μεταξύ άλλων, αυτά τα εμβλήματα χρησιμοποιούνται στον αθλητισμό. Υπάρχουν έξι διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, μπλε, λευκό, κόκκινο, πράσινο και κίτρινο. Τα εμβλήματα σχεδιογράφησης Flex χρησι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τι είναι τα Ready/ReadyPly εμβλήματα; Έγχρωμα εμβλήματα για υφασμάτινα είδη. Ιδανική λύση για εταιρικά λογότυπα και σήματα εκδηλώσεων. Τα εμβλήματα μπορούν να παραχθούν γρήγορα σε οποιοδήποτε χρώμα, σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα, μπορεί ακόμη να περιέχει και εικόνα. Τα ReadyPly έχουν μια αυτοκόλλητη στρώση που τα καθιστά ευκολόχρηστα όσον αφορά την τοποθέτησή τους πάνω στο ύφασμα. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο ειδικά αν η σφράγιση πρέπει να γίνει με μεγάλη ακρίβεια. Τα Ready/ReadyPly μπ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα Ready FR / ReadyPly FR αντιπροσωπεύουν την επιβράδυνση φλόγας. Ανθεκτικά στη φωτιά, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες θερμότητας, το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για χρήση σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με τις ίδιες φλογοεπιβραδυντικές ιδιότητες. Τα Ready FR / ReadyPly FR έχουν αυτοκόλλητη στρώση, η οποία καθιστά ακόμη πιο απλή την εφαρμογή. Σφραγίζονται από τους 195-204 °C για 15 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους 95 °C. Διατίθεται σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα ή χρώμα και..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Σχεδόν οποιοδήποτε υπάρχον έμβλημα μπορεί να καλυφτεί με τα Ready Plus εμβλήματα. Ιδανικό για όλες τις εταιρείες που πρέπει να καλύψουν τα παλιά εμβλήματα στα ενδύματα λόγω αλλαγής επωνυμίας ή αλλαγή του προσωπικού. Τα εμβλήματα Ready Plus συμβάλουν στην παράταση της ζωής των ενδυμάτων και στη μείωση των εξόδων που απαιτείται για την αγορά νέων. Τα Ready Plus παράγονται χρησιμοποιώντας ένα ελαφρώς παχύτερο υλικό για να εξασφαλιστεί η πρόσφυση του εμβλήματος πάνω από το υπάρχον έμβλημα. Όλα τα πρ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οι εταιρείες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο κάρτες ταυτοποίησης και κάρτες ταυτοποίησης με φωτογραφία για τους υπαλλήλους τους. Tα Ready Pocket ID Holders λύνουν το πρόβλημα τοποθέτησης των καρτών με την μόνιμη θερμική σφράγιση της θήκης πάνω στο ένδυμα εργασίας. Σφραγίζοντας την μία πλευρά της θήκης πάνω στο ένδυμα, οι ταυτότητες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθούν μετά το πλύσιμο. Σφραγίζονται στους 204 °C για 20 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους 95 °C. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα Ready Stitch εμβλήματα μπορούν να γαζωθούν αντί να κολληθούν, κάνοντας την αφαίρεση και την αντικατάσταση εύκολη και χωρίς υπολείμματα κόλλας. Δημιουργούνται με ψηφιακή εκτύπωση, η ανώτερη πλούσια σε λεπτομέρεια και ποιότητα, τους δίνει εμφάνιση κεντήματος. Ακόμα, η τεχνολογία εκτύπωσης που χρησιμοποιείτε, καθιστά εφικτή την εκτύπωση περιγράμματος. Είναι αρκετά ανθεκτικά για απαιτητικές βιομηχανικές πλύσης, καθώς μπορούν να πλυθούν έως τους 95 °C. Τα Ready Stitch εμβλήματα παρά..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Η αυξανόμενη έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων έχει δει τα είδη ένδυσης με ανακλαστικό υλικό να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Τα ανακλαστικά εμβλήματα είναι ιδανικά για όσους εργάζονται νύχτα ή σε κακές συνθήκες ορατότητας όπως οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι μηχανικοί συντήρησης. Διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική που παράγει εικόνες υψηλής ευκρίνειας σε ανακλαστικές επιφάνειες που εγγυώνται την προσοχ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αντανακλαστικό, μοντέρνο, ελαστικό έμβλημα κατάλληλο για εικόνες με λεπτομέρεια σε οποιοδήποτε χρώμα ακόμα και υψηλής ορατότητας πορτοκαλί, πράσινο, κόκκινο, ροζ και κίτρινο. Τα Starlight είναι ιδανικά για την διακόσμηση διαφημιστικών ενδυμάτων για επιχειρήσεις όπως μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Η περλέ σύνθεση του προϊόντος παράγει αντανάκλαση που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε ανοιχτόχρωμα ενδύματα. Σφραγίζονται στους 150 °C για 12 δευτερόλεπτα και πλένονται έως τους 40 °C. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Τα εμβλήματα Sublifix έχουν σχεδιαστεί για υφάσματα που έχουν βαφτεί ή διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας την τεχνική sublimation. Αποτρέπουν τον αποχρωματισμό της βαφής όταν θερμοκολλούμε αθλητικά και άλλα ενδύματα. Τα εμβλήματα Sublifix επιτυχαίνουν βέλτιστη προσκόλληση όταν σφραγίζονται στους 130°C για 15 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μηχανή θερμοσυγκολλήσεως. Ειδικές ιδιότητες: Τα εμβλήματα Sublifix παρουσιάζουν την απεικόνιση με λεπτομέρεια Η εκτύπωση και η ένταση του χρώματος είν..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€