Κατηγορίες

Απορρυπαντικά

Απορρυπαντικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Πλήρες απορρυπαντικό σε σκόνη για πλυντήρια ρούχων. Περιέχει ήδη τη σωστή ποσότητα αντιαλκαλικών παραγόντων, μαλακτικό και λευκαντικό για ασφαλή χρήση ακόμα και στα χρωματιστά υφάσματα. Διαλύεται αμέσως, εισχωρεί βαθιά στα υφάσματα και αφαιρεί ακόμα και τον πιο δύσκολο λεκέ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Χρήση: Για 15 kg πλυντήριο 200-300 gr. Εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το Aiace. Για χαλιά χρησιμοποιήστε ποσότητα ανάλογα με της ανάγκες του χαλιού και πλύνετε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προϊόν για το πλύσιμο χαλιών, μοκετών και καναπέδων με μηχανή εξαγωγής-εισαγωγής. Καθαρίζει βαθιά, μαλακώνοντας και ζωηρεύοντας ταυτόχρονα τα χρώματα. Χρήση: Μπορείτε να διαλύσετε ένα λίτρο Pulente A Estrazione σε 10 λίτρα νερό ή να το βάλετε αδιάλυτο κατευθείαν στη μηχανή. Περιμένετε 15 λεπτά, ξεβγάλετε με νερό και περάστε στη φάση αναρρόφησης. Αφήστε το να στεγνώσει. Σε περίπτωση που τοποθετείτε το χαλί σε στεγνωτήριο, χρησιμοποιήστε μόνο κρύο αέρα και αφήστε το να περιστρέφεται για ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για το τέλειο καθαρισμό κολάρων, μανικιών και μανσετών, καθώς και κάθε είδους λιπαρού λεκέ σε ενδύματα που μπορούν να πλυθούν μόνο στο νερό. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν στους λεκέδες και μετά πλύνετε στο νερό. Σαν προσθετικό, βάλτε 50 γραμμάρια του προϊόντος στο πλυντήριο νερού. Για χαλιά, διαλύστε με νερό σε αναλογία 1 προς 2 και ρίξτε το πάνω στο λεκέ ή σε όλη την επιφάνεια του χαλιού. Δεν βλάπτει τα χρώματα και χρησιμοποιείται σε κάθε τύπο ίνας. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ενζυματικό απορρυπαντικό κατάλληλο για όλα τα υφάσματα. Καθαρίζει βαθιά, δεν επηρεάζει τα χρώματα, δεν τσαλακώνει και δεν σκληραίνει τα ρούχα. Χρήση: Για 15 kg μηχανή πλύνετε με 100-150 gr Tuono Blu. Για πολύ λαδωμένα τραπεζομάντιλα, πρόπλυση με κρύο νερό και Aiace και μετά πλύσιμο. Συνεργάζεται τέλεια με Aiace και Sgrassante Per Acqua. Για χαλιά πλύνετε με κρύο νερό και με 100 γραμμάρια Tuono Blu (η δοσολογία εξαρτάται από το μέγεθος του χαλιού). Για πολύ βρώμικα - λαδ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€