Κατηγορίες

Σαπούνια

Σαπούνια
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Aπορρυπαντικό πλυντηρίου νερού σε σκόνη. Περιέχει την απαραίτητη ποσότητα αντιαλκαλικών για την μείωση των αλάτων του νερού, μαλακτικό και ένζυμα. Διαλύεται αμέσως και δεν επηρεάζει τα χρώματα. Εισχωρεί βαθιά στην ίνα αφαιρώντας κάθε ίχνος λεκέ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Χρήση: Ένα ποτήρι στην πρόπλυση. Δύο ποτήρια στην πλύση. Εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το Aiace. Για χαλιά χρησιμοποιήστε ποσότητα ανάλογα με της ανάγκες του χαλιού και πλύνετε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό προϊόν για το πλύσιμο των χαλιών και ταπετσαριών με μηχανή εξαγωγής-εισαγωγής. Καθαρίζει βαθιά, μαλακώνοντας και ζωηρεύοντας ταυτόχρονα τα χρώματα. Χρήση: Μπορείτε να διαλύσετε ένα λίτρο Pulente A Estrazione σε 10 λίτρα νερό ή να το βάλετε αδιάλυτο κατευθείαν στη μηχανή. Περιμένετε 15 λεπτά, ξεβγάλετε με νερό και περάστε στη φάση αναρρόφησης. Αφήστε το να στεγνώσει. Σε περίπτωση που τοποθετείτε το χαλί σε στεγνωτήριο, χρησιμοποιήστε μόνο κρύο αέρα και αφήστε το να περιστρέφεται για 30 ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικολογικό προϊόν. Καθαρίζει βαθιά κάθε είδος ύφασμα χωρίς να χαλάει τη φόρμα του. Δεν χρειάζεται πρόπλυση. Δεν τσαλακώνει και δεν σκληραίνει τα ρούχα. Χρήση: Για 5 kg μηχανή πλύνετε χωρίς πρόπλυση με κρύο νερό έως και 60 βαθμούς με 100gr Tuono Blu. Για πολύ λαδωμένα τραπεζομάντιλα, πρόπλυση με κρύο νερό και Aiace και μετά πλύσιμο. Εξαιρετικά αποτελέσματα αν χρησιμοποιηθεί μαζί με το Sgrassante Per Acqua. Για χαλιά πλύνετε με κρύο νερό και με 100 γραμμάρια Tuono Blu (η δοσολογία εξαρτ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για το τέλειο καθάρισμα κολάρων και μανικιών, για κάθε είδος λαδερών λεκέδων σε κομμάτια που μπορούν να πλυθούν μόνο με νερό. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν στους λεκέδες και μετά πλύνετε το ρούχο. Σαν προσθετικό, βάλτε 50 γραμμάρια του προϊόντος στο πλυντήριο νερού. Για χαλιά, διαλύστε με νερό και ρίξτε το πάνω στο λεκέ ή σε όλη την επιφάνεια του χαλιού. Δεν βλάπτει τα χρώματα και χρησιμοποιείται σε κάθε τύπο ίνας. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€