Κατηγορίες

Βοηθητικά Λεκέδων

Βοηθητικά Λεκέδων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση ισχυρών λιπαρών λεκέδων στο πλυντήριο νερού. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση: Προσθέστε Sgrasante Per Acqua στο απορρυπαντικό Tuono Blu ή και στο ενεργό οξυγόνο Aiace κατά την φάση πλυσίματος. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο π..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για ασπράδι αυγού, γάλα, παγωτό, εμετό, αίμα, σπέρμα, ιδρώτας, ούρα, αποσμητικό. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό για γρασίδι, φρούτα, λαχανικά, μελάνι, βερνίκι παπουτσιών, make up, κρασί, κραγιόν, κερί, λαδιές. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βγάζει όλους τους λεκέδες από σκουριά σε όλα τα υφάσματα χωρίς να αφήνει κιτρινίλες. Προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα και χρώματα, στα μεταξωτά και μάλλινα χαλιά. Χρήση: Μια σταγόνα του προϊόντος επάνω στον λεκέ. Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα, μετά ταμπονάρουμε με νερό ή W-Fab. Αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά, μετά καθαρίστε ανάλογα με το ύφασμα (στεγνό ή νερό). ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€