Κατηγορίες

Βοηθητικά Λεκέδων

Βοηθητικά Λεκέδων
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση λιπαρών λεκέδων. Ειδικά μελετημένο προϊόν για πλύσιμο στο νερό. Έχει περισσότερη καθαριστική δύναμη από το περχλώρο και χρησιμοποιείται με νερό. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο πλυντήριο. Αν θέλετε μπορ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για ασπράδι αυγού, γάλα, παγωτό, εμετό, αίμα, σπέρμα, ιδρώτας, ούρα, αποσμητικό. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό για γρασίδι, φρούτα, λαχανικά, μελάνι, βερνίκι παπουτσιών, make up, κρασί, κραγιόν, κερί, λαδιές. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βγάζει όλους τους λεκέδες από σκουριά σε όλα τα υφάσματα χωρίς να αφήνει κιτρινίλες. Προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα και χρώματα, στα μεταξωτά και μάλλινα χαλιά. Χρήση: Μια σταγόνα του προϊόντος επάνω στον λεκέ. Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα, μετά ταμπονάρουμε με νερό ή W-Fab. Αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά, μετά καθαρίστε ανάλογα με το ύφασμα (στεγνό ή νερό). ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€