Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Απορρυπαντικό για πλύσιμο δερματίνων αποκλειστικά στο πλυντήριο νερού. Δεν ξεθωριάζει τα χρώματα διατηρεί τα δερμάτινα μαλακά. Χρήση: Προσθέστε 100 γραμμάρια Crostasoft για κάθε κομμάτι. Για πολύ λεκιασμένα δερμάτινα, χρησιμοποιήστε Crostasoft και Sgrassante Per Acqua. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση λιπαρών λεκέδων. Ειδικά μελετημένο προϊόν για πλύσιμο στο νερό. Έχει περισσότερη καθαριστική δύναμη από το περχλώρο και χρησιμοποιείται με νερό. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο πλυντήριο. Αν θέλετε μπορ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Eίναι ένα από τα πιο χρήσιμα ξελεκιαστικά ή προ-ξελεκιαστικά για χρήση στεγνού καθαρίσματος ή για πλύσιμο στο νερό. Καθαρίζει και εξαφανίζει 19 διαφορετικούς λεκέδες όπως, ιδρώτα, αίμα, λάσπη, ούρα, εμετό, καφέ, φρούτα, παγωτό, αλβουμίνη, ξερό καφέ και άλλους δύσκολους λεκέδες. Χρήση: Σαν προ-αφαιρετικό λεκέδων, ψεκάστε μικρή ποσότητα W-Fab στον λεκέ και μετά στεγνοκαθαρίστε. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στην μηχανή στεγνά ή βρεγμένα. Όταν χρησιμοποιείτε σαν ξελεκιαστικό μετά το πλύσιμο έχει κ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€