Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση ισχυρών λιπαρών λεκέδων στο πλυντήριο νερού. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση: Προσθέστε Sgrasante Per Acqua στο απορρυπαντικό Tuono Blu ή και στο ενεργό οξυγόνο Aiace κατά την φάση πλυσίματος. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο π..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Eίναι ένα από τα πιο χρήσιμα ξελεκιαστικά ή προ-ξελεκιαστικά για χρήση στεγνού καθαρίσματος ή για πλύσιμο στο νερό. Καθαρίζει και εξαφανίζει 19 διαφορετικούς λεκέδες όπως, ιδρώτα, αίμα, λάσπη, ούρα, εμετό, καφέ, φρούτα, παγωτό, αλβουμίνη, ξερό καφέ και άλλους δύσκολους λεκέδες. Χρήση: Σαν προ-αφαιρετικό λεκέδων, ψεκάστε μικρή ποσότητα W-Fab στον λεκέ και μετά στεγνοκαθαρίστε. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στην μηχανή στεγνά ή βρεγμένα. Όταν χρησιμοποιείτε σαν ξελεκιαστικό μετά το πλύσιμο έχει κ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν εξ ολοκλήρου φυσικό για το πλύσιμο ρούχων και δερματίνων σε μηχάνημα στεγνού καθαρίσματος. Αφαιρεί λιπαρούς λεκέδες, την κιτρινίλα στα κολάρα, τις μαύρες γραμμές από τα μανίκια και τα πανωφόρια.  Χρήση: Ως προ-ξελεκιαστικό μπορεί να διαλυθεί 1 προς 1 με νερό και κατ΄επιθυμία με υπερχλώρο. Όταν το προϊόν είναι διαλυμένο με νερό χρειάζεται προσοχή στα μάλλινα και στα ευαίσθητα υφάσματα.   ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€