Κατηγορίες

Προσθετικά

Προσθετικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Απορρυπαντικό για πλύσιμο δερματίνων αποκλειστικά στο πλυντήριο νερού. Δεν ξεθωριάζει τα χρώματα διατηρεί τα δερμάτινα μαλακά. Χρήση: Προσθέστε 100 γραμμάρια Crostasoft για κάθε κομμάτι. Για πολύ λεκιασμένα δερμάτινα, χρησιμοποιήστε Crostasoft και Sgrassante Per Acqua. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Φυσικό προϊόν για το καθάρισμα κάθε είδους δέρματος είτε γλασσέ είτε σουέτ. Δεν αλλοιώνει το φυσικό χρώμα των σουέτ και συγχρόνως διατηρεί την βελούδινη αφή του δέρματος. Είναι το μόνο προϊόν που καθαρίζει σαν απορρυπαντικό και λιπαίνει σαν τανίνη την ίδια στιγμή. Χρήση: Για σουέτ: χρησιμοποιήστε 200-300 γραμμάρια Fantastico Pelle ανά τεμάχιο και πλύνετε. Για χοιρινά-nabuk: χρησιμοποιήστε 200-300 γραμμάρια Fantastico Pelle ανά τεμάχιο και πλύνετε για 10 λεπτά. Για δερμάτινα του λαδι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Λάδι για όλους τους τύπους δέρματος σουέτ και νάπα σε χλωριούχους διαλύτες. Προϊόν υψηλής περιεκτικότητας που χρησιμοποιείται στη φάση του πλυσίματος για να δώσει λάμψη, μαλακή υφή και ζωντάνια στο χρώμα. Χρήση: για μηχανές 10 κιλών χρησιμοποιήστε 300 γραμμάρια Riconciante per Percloro όταν πρόκειται για δέρματα σουέτ. Αν πρόκειται για νάπα, χρησιμοποιήστε 50 γραμμάρια Riconciante per Percloro. Για γούνες χρησιμοποιήστε 400 γραμμάρια για μηχανές 10 κιλών. Συνιστάτε για καλύτερα αποτελέσμ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€