Κατηγορίες

Ειδικά Προϊόντα

Ειδικά Προϊόντα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Το προϊόν αυτό αυξάνει την προσκόλληση της βαφής σε ρούχα που έχουν κατεργασθεί με ανιλίνη και επίσης σε ρούχα νάπα. Χρήση: προσθέστε 10-20 gr. Ancorel για κάθε 100gr. βαφής (Colorante Pelle ή Resincolor) και ψεκάστε με πιστόλι ψεκασμού. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν αδιαβροχοποίησης για κάθε είδος δέρματος. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ρούχα κατεργασμένα με ρητίνη. Χρήση: ψεκάστε ομοιόμορφα με πιστόλι ψεκασμού στο δερμάτινο, αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν που αδιαβροχοποιεί κάθε είδος σουέτ και ύφασμα. Χρήση: Ψεκάστε με πιστόλι ομοιόμορφα και αφήστε να στεγνώσει πολύ καλα. Όταν χρησιμοποιείται θα πρέπει να βρίσκεστε μέσα σε ειδική καμπίνα και με μάσκα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μοναδικό προϊόν που δίνει στα Nabuk δέρματα το αυθεντικό τους χρώμα, που με την πάροδο του χρόνου έχουν ξεθωριάσει, καθώς και την υγρή αίσθηση που συνηθίζεται στα δέρματα αυτού του είδους. Χρήση: Αφού έχει τελειώσει η διαδικασία κατεργασίας του δερμάτινου, διαλύουμε ένα μέρος Bionabuk με 4 μέρη νερό. Ανακινήστε καλά και ψεκάστε ομοιόμορφα το δερμάτινο. Κατόπιν βάλτε το δερμάτινο στο στεγνωτήριο στους 40°C - 50°C. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επαναφέρει την αρχική όψη στην κατεστραμμένη γυαλάδα των σουέτ. Χρήση: Μετά το καθάρισμα ψεκάστε με Camoscio Lucido. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Κόλλα ταχείας πήξεως (στεγνώνει γρήγορα). Δεν αφήνει σημάδια ή φόλα. Χρήση: Με πινέλο ή με σύριγγα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρησιμοποιείται για γλασσέ ή σουέτ δέρματα. Δίνει μεταξένια και αφράτη αίσθηση. Κάνει να φαίνονται πιο λαμπερά τα χρώματα. Χρήση: Αφού έχετε τελειώσει την διαδικασία κατεργασίας του δερμάτινου, ψεκάστε Effetti Speciali ομοιόμορφα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Σταθεροποιητής για την βαφή New Color Veleur. Χρησιμοποιείται στο πλυντήριο νερού όταν βάφουμε με New Color Veleur. Χρήση: στα τελευταία 15 λεπτά της βαφής βάλτε 50 γραμ. Fissatore New Color Veleur. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για γλασσέ δέρματα. Επαναφέρει την αρχική όψη του δερμάτινου. Ανοίγει τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα το δερμάτινο να γίνετε απαλό και μαλακό. Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατόφιο ή αραιωμένο 1:1 με νερό. Αφού έχετε τελειώσει την διαδικασία καθαρισμού, περάστε το δερμάτινο με Morbidoso και αφού στεγνώσει βάλτε το στο στεγνωτήριο για 30 λεπτά, μέγιστη θερμοκρασία 40°C. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν απαραίτητο για να δώσει μια απαλή υφή στην επιφάνει του δέρματος. Χρήση: Περάστε πριν, με ένα πιστόλι Antigoccia Eco B, αφήστε το να στεγνώσει και σιδερώστε. Στη συνέχεια περάστε 1 ή 2 στρώσεις Nappalan, αφήστε το να στεγνώσει και σιδερώστε. Μπορείτε να το αναμείξετε με τα χρώματα Colorante Camoscio ή Resincolor. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για ναμπούκ δέρματα. Διατηρεί την αρχική υγρή υφή τους και συγχρόνως σκουραίνει το χρώμα. Χρήση: πλύνετε το δερμάτινο, κατεργαστείτε το και αφήστε το να στεγνώσει. Μετά απλώστε το προϊόν με βούρτσα, αφήστε το να μείνει για 4-5 ώρες, και αφαιρέστε το περίσσευμα με ένα πανί. Αφού τελειώσετε σιδερώστε με φύλλο σιλικόνης. Διατίθεται και σε υγρή μορφή (Nutripel Per Nabuk Liquido) και χρησιμοποιείται με πιστόλι ψεκασμού. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικό υλικό που προστίθεται στα χρώματα καζεΐνης για δέρματα γλασσέ κάνοντας τα ματ. Δίνει ματ όψη στα πολύ λαμπερά δέρματα. Χρήση: Προσθέστε μικρή ποσότητα από το Opacizzante στο Fissatore Pelle E Resinati ή στο χρώμα και ψεκάστε με πιστόλι. Μην υπερβαίνετε στην χρήση. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό υφασμάτινων επίπλων όπου το ύφασμα δεν μπορεί να αφαιρεθεί, όπως καναπέδες, καρέκλες σαλονιού κτλ. Χρήση: Περάστε το προϊόν με σφουγγάρι στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και κατόπιν να γίνει αναρρόφηση με μηχανή extraction. Τέλος περάστε την επιφάνεια με νερό και πάλι αναρρόφηση με τη μηχανή. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό απαλών δερμάτων γλασσέ στο χέρι. Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα γλασσέ δέρματα τα οποία δεν είναι πολύ λεκιασμένα. Ιδανικό και για τοπικό καθάρισμα. Χρήση: ρίξτε περίπου 300 gr σε ένα μη μεταλλικό δοχείο, βουτήξτε ένα σπόγγο και καθαρίστε κυκλικά ένα μικρό τμήμα του ρούχου. Μετά σκουπίστε το κομμάτι αυτό με ένα βαμβακερό πανί για να βγάλετε την βρωμιά. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να καθαρίσει όλο το ρούχο. Αν το χρώμα ξεθωριάσει ή το δερμάτινο σκληρύνει τότ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν που ανανεώνει τη ρητίνη στα φθαρμένα δέρματα και στα δέρματα που δεν έχουν πλυθεί σωστά. Χρήση: πλύνετε, σιδερώστε, και κολλήστε το ρούχο και μετά καλύψτε το με άφθονο Antigoccia Eco B και αφήστε το ρούχο να στεγνώσει καλά. Ψεκάστε με Resina, αφήστε να στεγνώσει καλά και αν απαραίτητο σιδερώστε χωρίς ατμό και με φύλλο σιλικόνης. Συνιστάται το φιξάρισμα με Fissatore Pelle E Resinati. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν υψηλής ποιότητας για δέρματα σουέτ. Κάνει τα χρώματα λαμπερά, ομοιόμορφα, και καθιστά τα δέρματα μαλακά. Χρήση: διαλύστε 2 kg προϊόντος σε 10kg νερό. Απλώστε το προϊόν με πιστόλι και από απόσταση 30 εκατοστά. Στεγνώστε καλά και βουρτσίστε. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€