Κατηγορίες

Βαφές για σουέτ

Βαφές για σουέτ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Βάση για αλλαγή χρώματος (σουέτ και nabuk). Είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα μαύρο, μπλέ, σκούρο καφέ, σκουριά. Χρήση: Περάστε ομοιόμορφα το προϊόν στο ρούχο που πρέπει να βαφτεί. Στεγνώστε και περάστε το με Colorante Camoscio στο χρώμα της βάσης. Αφήστε το να στεγνώσει και περάστε το Riconciante a Mano Base. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Είναι οι μόνες υγρές βαφές που βάφουν και αλλάζουν χρώματα σε σουέτ χωρίς να αφήνουν σκιές. Διατίθεται σε 18 χρώματα. Χρήση: για ανανέωση με βαφή στο ίδιο χρώμα ή για να εξαφανισθεί το κιτρίνισμα από φθορά και γυαλάδα προσθέστε 2-3 κουτάλια από το χρώμα που θέλετε σε Riconciante a Mano Base Extra. Ψεκάστε με πιστόλι, αφήστε να στεγνώσει και βουρτσίστε. Για αλλαγή χρώματος ή για τελείως ξεθωριασμένα ρούχα χρησιμοποιήστε σκέτο Colorante Camoscio και μετά Riconciante a Mano Base Extra για ν..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βαφή σε μορφή σκόνης για την βαφή δερματίνων σουέτ στο πλυντήριο νερού. Διατίθεται σε 16 χρώματα. Χρήση: έχοντας το νερό στην θερμοκρασία των 45 βαθμών βάλτε 80 γραμμάρια βαφής New Color Veleur και πλύνετε για 45 λεπτά στους 45 βαθμούς. Στα τελευταία 15 λεπτά της βαφής βάλτε 50 γραμ. σταθεροποιητή Fissatore New Color Veleur αραιωμένο σε 1 λίτρο νερό. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Σταθεροποιητής για την βαφή New Color Veleur. Χρησιμοποιείται στο πλυντήριο νερού όταν βάφουμε με New Color Veleur. Χρήση: στα τελευταία 15 λεπτά της βαφής βάλτε 50 γραμ. Fissatore New Color Veleur. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€