Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ειδικό προσθετικό για χλωριούχους και φθοριούχους διαλύτες. Αφαιρεί λεκέδες από μελάνι, στυλό, κόλλα, πίσσα, μπογιά, μαγειρεμένο λάδι, λίπος κ.λ.π. Σαν προ-ξελεκιαστικό το Super Z μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους ύφασμα, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα και χρωματιστά υφάσματα. Κατάλληλο για πολύ βρώμικα ρούχα, όπως ρούχα εργαζομένων. Το Super Z χάρη στην ειδική του σύνθεση περνάει μέσα από κάθε είδους φίλτρο, καταργεί τα λίπη και επιτρέπει ένα μεγάλο αριθμό πλύσεων. Χρήση:..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Eίναι ένα από τα πιο χρήσιμα ξελεκιαστικά ή προ-ξελεκιαστικά για χρήση στεγνού καθαρίσματος ή για πλύσιμο στο νερό. Καθαρίζει και εξαφανίζει 19 διαφορετικούς λεκέδες όπως, ιδρώτα, αίμα, λάσπη, ούρα, εμετό, καφέ, φρούτα, παγωτό, αλβουμίνη, ξερό καφέ και άλλους δύσκολους λεκέδες. Χρήση: Σαν προ-αφαιρετικό λεκέδων, ψεκάστε μικρή ποσότητα W-Fab στον λεκέ και μετά στεγνοκαθαρίστε. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στην μηχανή στεγνά ή βρεγμένα. Όταν χρησιμοποιείτε σαν ξελεκιαστικό μετά το πλύσιμο έχει κ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν εξ ολοκλήρου φυσικό για το πλύσιμο ρούχων και δερματίνων σε μηχάνημα στεγνού καθαρίσματος. Αφαιρεί λιπαρούς λεκέδες, την κιτρινίλα στα κολάρα, τις μαύρες γραμμές από τα μανίκια και τα πανωφόρια.  Χρήση: Ως προ-ξελεκιαστικό μπορεί να διαλυθεί 1 προς 1 με νερό και κατ΄επιθυμία με υπερχλώρο. Όταν το προϊόν είναι διαλυμένο με νερό χρειάζεται προσοχή στα μάλλινα και στα ευαίσθητα υφάσματα.   ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για ασπράδι αυγού, γάλα, παγωτό, εμετό, αίμα, σπέρμα, ιδρώτας, ούρα, αποσμητικό. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό για γρασίδι, φρούτα, λαχανικά, μελάνι, βερνίκι παπουτσιών, make up, κρασί, κραγιόν, κερί, λαδιές. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για μπογιά, μελάνι, λάδι, βερνίκι νυχιών, κόλλα, κερί, βερνίκι παπουτσιών, μάσκαρα, πίσσα. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βγάζει όλους τους λεκέδες από σκουριά σε όλα τα υφάσματα χωρίς να αφήνει κιτρινίλες. Προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα και χρώματα, στα μεταξωτά και μάλλινα χαλιά. Χρήση: Μια σταγόνα του προϊόντος επάνω στον λεκέ. Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα, μετά ταμπονάρουμε με νερό ή W-Fab. Αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά, μετά καθαρίστε ανάλογα με το ύφασμα (στεγνό ή νερό). ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€