Κατηγορίες

Απορρυπαντικά

Απορρυπαντικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Πλήρες απορρυπαντικό σε σκόνη για πλυντήρια ρούχων. Περιέχει ήδη τη σωστή ποσότητα αντιαλκαλικών παραγόντων, μαλακτικό και λευκαντικό για ασφαλή χρήση ακόμα και στα χρωματιστά υφάσματα. Διαλύεται αμέσως, εισχωρεί βαθιά στα υφάσματα και αφαιρεί ακόμα και τον πιο δύσκολο λεκέ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Χρήση: Για 15 kg πλυντήριο 200-300 gr. Εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το Aiace. Για χαλιά χρησιμοποιήστε ποσότητα ανάλογα με της ανάγκες του χαλιού και πλύνετε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ενζυματικό απορρυπαντικό κατάλληλο για όλα τα υφάσματα. Καθαρίζει βαθιά, δεν επηρεάζει τα χρώματα, δεν τσαλακώνει και δεν σκληραίνει τα ρούχα. Χρήση: Για 15 kg μηχανή πλύνετε με 100-150 gr Tuono Blu. Για πολύ λαδωμένα τραπεζομάντιλα, πρόπλυση με κρύο νερό και Aiace και μετά πλύσιμο. Συνεργάζεται τέλεια με Aiace και Sgrassante Per Acqua. Για χαλιά πλύνετε με κρύο νερό και με 100 γραμμάρια Tuono Blu (η δοσολογία εξαρτάται από το μέγεθος του χαλιού). Για πολύ βρώμικα - λαδ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικονομικό, υγρό απορρυπαντικό για όλα τα ενδύματα, δεν αλλοιώνει τα χρώματα και δεν δημιουργεί αφρό. Χρήση: Ως απορρυπαντικό, για πλυντήριο 15 kg, ρίξτε 150 γρ. κατά την φάση του πλυσίματος. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να το συνδυάσετε με το απολιπαντικό Solaris Plus και με το ενεργό οξυγόνο Aiace ή Aiace Liquido 50. Για μηχανή 15 kg: 150 γρ. Sapo 1000, 100 γρ. Solaris Plus και 100 γρ. Aiace. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για το τέλειο καθαρισμό κολάρων, μανικιών και μανσετών, καθώς και κάθε είδους λιπαρού λεκέ σε ενδύματα που μπορούν να πλυθούν μόνο στο νερό. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν στους λεκέδες και μετά πλύνετε στο νερό. Σαν προσθετικό, βάλτε 50 γραμμάρια του προϊόντος στο πλυντήριο νερού. Για χαλιά, διαλύστε με νερό σε αναλογία 1 προς 2 και ρίξτε το πάνω στο λεκέ ή σε όλη την επιφάνεια του χαλιού. Δεν βλάπτει τα χρώματα και χρησιμοποιείται σε κάθε τύπο ίνας. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Υγρό απορρυπαντικό με ιδιότητες απορρυπαντικού, μαλακτικού και απολιπαντικού. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προσθέστε Aiace στην κύρια πλύση. Χρήση: Για 15 kg πλυντήριο, 100-150 gr Unico. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικονομική σκόνη πλυντηρίου ρούχων. Πλήρης σύνθεση και πλούσια σε ενεργά συστατικά με μπλε και πράσινους κόκκους για χρήση στη φάση της πρόπλυσης και πλύσης. Δρα αποτελεσματικά σε χαμηλές θερμοκρασίες. Δοσολογία: 15 γρ. έως 30 γρ. ανά κιλό στεγνού ιματισμού. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Σκόνη Πλυντηρίου για Αντηλιακά Νέο
Η Magic Powder Pro είναι μια νέα σκόνη που μπορεί να καθαρίσει λεκέδες από αντηλιακά από την πρώτη χρήση με 100% επιτυχία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα υφάσματα, καθώς και για τα χρωματιστά. Καθαρίζει και τους πιο δύσκολους λεκέδες όπως: αντηλιακά, μάσκαρες, κραγιόν, καλλυντικά προσώπου και σώματος, αφήνοντας μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας καταπολεμώντας το γάριασμα των υφασμάτων. Το προϊόν μπορεί να δουλέψει και στα πιο σκληρά νερά. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€