Κατηγορίες

Σαπούνια

Σαπούνια
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Aπορρυπαντικό πλυντηρίου νερού σε σκόνη. Περιέχει την απαραίτητη ποσότητα αντιαλκαλικών για την μείωση των αλάτων του νερού, μαλακτικό και ένζυμα. Διαλύεται αμέσως και δεν επηρεάζει τα χρώματα. Εισχωρεί βαθιά στην ίνα αφαιρώντας κάθε ίχνος λεκέ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Χρήση: Ένα ποτήρι στην πρόπλυση. Δύο ποτήρια στην πλύση. Εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το Aiace. Για χαλιά χρησιμοποιήστε ποσότητα ανάλογα με της ανάγκες του χαλιού και πλύνετε. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικολογικό προϊόν. Καθαρίζει βαθιά κάθε είδος ύφασμα χωρίς να χαλάει τη φόρμα του. Δεν χρειάζεται πρόπλυση. Δεν τσαλακώνει και δεν σκληραίνει τα ρούχα. Χρήση: Για 5 kg μηχανή πλύνετε χωρίς πρόπλυση με κρύο νερό έως και 60 βαθμούς με 100gr Tuono Blu. Για πολύ λαδωμένα τραπεζομάντιλα, πρόπλυση με κρύο νερό και Aiace και μετά πλύσιμο. Εξαιρετικά αποτελέσματα αν χρησιμοποιηθεί μαζί με το Sgrassante Per Acqua. Για χαλιά πλύνετε με κρύο νερό και με 100 γραμμάρια Tuono Blu (η δοσολογία εξαρτ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικονομικό, υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο στο νερό. Ενεργεί σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες καθαρίζοντας βαθιά κάθε είδος υφάσματος χωρίς να επηρεάζει την αρχική τους μορφή. Χρήση: Ως απορρυπαντικό, για πλυντήριο 5 kg, ρίξτε 100 γρ. του προϊόντος κατά την φάση του πλυσίματος. Η ποσότητα ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για το τέλειο καθάρισμα κολάρων και μανικιών, για κάθε είδος λαδερών λεκέδων σε κομμάτια που μπορούν να πλυθούν μόνο με νερό. Χρήση: Ψεκάστε το προϊόν στους λεκέδες και μετά πλύνετε το ρούχο. Σαν προσθετικό, βάλτε 50 γραμμάρια του προϊόντος στο πλυντήριο νερού. Για χαλιά, διαλύστε με νερό και ρίξτε το πάνω στο λεκέ ή σε όλη την επιφάνεια του χαλιού. Δεν βλάπτει τα χρώματα και χρησιμοποιείται σε κάθε τύπο ίνας. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν για πλύσιμο στο νερό χωρίς ξελέκιασμα. Χρησιμοποιείτε σαν απορρυπαντικό στην φάση του πλυσίματος. Χρήση: Για λευκά: για κάθε κιλό του πλυντηρίου βάζουμε 31 γραμμάρια Unico και μια κουταλιά μεγάλη Aiace. Για σκούρα: για κάθε κιλό του πλυντηρίου βάζουμε 16 γραμμάρια Unico και μια κουταλιά μεγάλη Aiace. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικονομική σκόνη πλυντηρίου ρούχων. Πλήρης σύνθεση και πλούσια σε ενεργά συστατικά με μπλε και πράσινους κόκκους για χρήση στη φάση της πρόπλυσης και πλύσης. Δρα αποτελεσματικά σε χαμηλές θερμοκρασίες. Δοσολογία: 15 γρ. έως 30 γρ. ανά κιλό στεγνού ιματισμού. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€