Κατηγορίες

Προ-Ξελεκιαστικά

Προ-Ξελεκιαστικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Eίναι ένα από τα πιο χρήσιμα ξελεκιαστικά ή προ-ξελεκιαστικά για χρήση στεγνού καθαρίσματος ή για πλύσιμο στο νερό. Καθαρίζει και εξαφανίζει 19 διαφορετικούς λεκέδες όπως, ιδρώτα, αίμα, λάσπη, ούρα, εμετό, καφέ, φρούτα, παγωτό, αλβουμίνη, ξερό καφέ και άλλους δύσκολους λεκέδες. Χρήση: Σαν προ-αφαιρετικό λεκέδων, ψεκάστε μικρή ποσότητα W-Fab στον λεκέ και μετά στεγνοκαθαρίστε. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στην μηχανή στεγνά ή βρεγμένα. Όταν χρησιμοποιείτε σαν ξελεκιαστικό μετά το πλύσιμο έχει κ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν εξ ολοκλήρου φυσικό για το πλύσιμο ρούχων και δερματίνων σε μηχάνημα στεγνού καθαρίσματος. Αφαιρεί λιπαρούς λεκέδες, την κιτρινίλα στα κολάρα, τις μαύρες γραμμές από τα μανίκια και τα πανωφόρια.  Χρήση: Ως προ-ξελεκιαστικό μπορεί να διαλυθεί 1 προς 1 με νερό και κατ΄επιθυμία με υπερχλώρο. Όταν το προϊόν είναι διαλυμένο με νερό χρειάζεται προσοχή στα μάλλινα και στα ευαίσθητα υφάσματα.   ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ecoremove enzyme Νέο
Οικολογικό επαγγελματικό προ-ξελεκιαστικό με ένζυμα για κάθε τύπο λεκέ και για χρήση στο νερό. Η σύνθεσή του με βάση ένζυμα και φυτικά επιφανειοδραστικά δε βλάπτει τα υφάσματα και τα χρώματα. Χρήση: Ψεκάστε το λεκέ που πρόκειτε να υποστεί επεξεργασία, αφήστε για λίγα λεπτά και πλύνετε με νερό. Για τα ρούχα με ευαίσθητα χρώματα συνιστάται να το δοκιμάσετε σε ένα κρυφό σημείο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Νέο υγρό προ-ξελεκιαστικό για ρούχα πριν το πλύσιμο στο νερό. Περάστε το προϊόν ατόφιο με βούρτσα ή ψεκαστήρα και πλύνετε στο νερό. Κατάλληλο για λαδερούς λεκέδες και λεκέδες πρωτεΐνης (εκτός από αίμα και φρούτα). ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για ασπράδι αυγού, γάλα, παγωτό, εμετό, αίμα, σπέρμα, ιδρώτας, ούρα, αποσμητικό. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό για γρασίδι, φρούτα, λαχανικά, μελάνι, βερνίκι παπουτσιών, make up, κρασί, κραγιόν, κερί, λαδιές. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά πλύνετε με νερό ή στο στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ξελεκιαστικό ειδικό για μπογιά, μελάνι, λάδι, βερνίκι νυχιών, κόλλα, κερί, βερνίκι παπουτσιών, μάσκαρα, πίσσα. Χρήση: Βρέξτε τον λεκέ με το προϊόν και μετά στεγνό καθάρισμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Βγάζει όλους τους λεκέδες από σκουριά σε όλα τα υφάσματα χωρίς να αφήνει κιτρινίλες. Προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα και χρώματα, στα μεταξωτά και μάλλινα χαλιά. Χρήση: Μια σταγόνα του προϊόντος επάνω στον λεκέ. Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα, μετά ταμπονάρουμε με νερό ή W-Fab. Αφήστε να στεγνώσει πολύ καλά, μετά καθαρίστε ανάλογα με το ύφασμα (στεγνό ή νερό). ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€