Κατηγορίες

Μαλακτικά

Μαλακτικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μαλακτικό προηγμένης τεχνολογίας με μικροκάψουλες. Ελαφρά συμπυκνωμένο μαλακτικό με απαλό ευχάριστο άρωμα. Οι μικροκάψουλες απελευθερώνουν το άρωμα τους καθώς δημιουργείται τριβή. Διάρκεια αρώματος έως και μια βδομάδα. Χρήση: Βάλτε 5-8 γραμμάρια για κάθε κιλό στεγνών ρούχων στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μαλακτικό κατάλληλο για όλα τα υφάσματα και ιδιαίτερα για μάλλινα και πλεκτά. Κάνει τα μάλλινα και τα πλεκτά απαλά σαν κασμίρι. Χρήση: Βάζουμε 100γρ. Effeto Cashmere για 15 κιλά πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικονομικό μαλακτικό για ρούχα με ευχάριστο άρωμα για φρεσκάδα και απαλότητα που διαρκεί. Χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Πέρα από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά ενός μαλακτικού όπως η καλή υφή και η ανανέωση των ινών, το προϊόν έχει ουσιώδη χαρακτηριστικά όπως πολύ καλή καθαριστική και αντιβακτηριακή δύναμη και πολύ καλή απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Χρήση: Βάλτε 100-150 γραμ. Piumino για 15 kg πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€