Κατηγορίες

Μαλακτικά

Μαλακτικά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Πέρα από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά ενός μαλακτικού όπως η καλή υφή και η ανανέωση των ινών, το προϊόν έχει ουσιώδη χαρακτηριστικά όπως πολύ καλή καθαριστική και αντιβακτηριακή δύναμη και πολύ καλή απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Χρήση: Βάλτε 100-150 γραμ. Piumino για 15 kg πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Sweet Dream Νέο
Μαλακτικό προηγμένης τεχνολογίας με μικροκάψουλες. Ελαφρά συμπυκνωμένο μαλακτικό με απαλό ευχάριστο άρωμα. Οι μικροκάψουλες απελευθερώνουν το άρωμα τους καθώς δημιουργείται τριβή. Διάρκεια αρώματος έως και μια βδομάδα. Χρήση: Βάλτε 5-8 γραμμάρια για κάθε κιλό στεγνών ρούχων στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Μαλακτικό κατάλληλο για όλα τα υφάσματα και ιδιαίτερα για μάλλινα και πλεκτά. Κάνει τα μάλλινα και τα πλεκτά απαλά σαν κασμίρι. Χρήση: Βάζουμε 100γρ. Effeto Cashmere για 15 κιλά πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οικονομικό μαλακτικό για ρούχα με ευχάριστο άρωμα για φρεσκάδα και απαλότητα που διαρκεί. Χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€