Κατηγορίες

Ειδικά Προϊόντα

Ειδικά Προϊόντα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ιδανικό προϊόν για την αφαίρεση ισχυρών λιπαρών λεκέδων στο πλυντήριο νερού. Μπορεί να διαλυθεί με νερό (50%) και να τοποθετηθεί κατ΄ευθείαν στον λεκέ (και για υφάσματα και για δερμάτινα). Επίσης, μπορεί να προστεθεί κατ΄ευθείαν στο πλυντήριο νερού. Xρήση ως προ-ξελεκιαστικό: Για υφάσματα: διαλύστε το Sgrassante με νερό, βάλτε το πάνω στον λεκέ, μετά πλύνετε στο πλυντήριο. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα μείγμα 50 gr. Sgrassante, 50 gr Tuono Blu και ½ λίτρο νερό και να προ-ξελεκιάσε..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ενισχυτικό λευκαντικό, ενεργό οξυγόνο για το πλύσιμο στο νερό. Βγάζει λεκέδες από αίμα, κρασί, καφέ, φρούτα, ιδρώτα, γρασίδι, ούρα κτλ. Ενεργεί σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα ενισχύει τα χρώματα των υφασμάτων. Χρήση: Για μηχανή 5 kg, ρίχνουμε 1-2 μεγάλες κουταλιές Aiace στο απορρυπαντικό IL Detersivo κατά την διάρκεια του κύκλου. Για δύσκολους λεκέδες, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό στους 90 βαθμούς, αν βέβαια τα ρούχα το επιτρέπουν. Για χαλιά, διαλύουμε 1-2 κουταλι..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν ειδικό για λεύκανση, προ-ξελέκιασμα και ιδανικό για την αναζωογόνηση των νημάτων. Λειτουργεί καλά με οποιοδήποτε σαπούνι αλλά η καλύτερη απόδοσή του εξασφαλίζεται με την χρήση των Solaris Plus και Tuono Blu. Δεν πρέπει να ανακατευτούν όλα τα σαπούνια μαζί. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος, μακριά από τον ήλιο και το δοχείο να είναι καλά κουμπωμένο. Χρήση: Για πλυντήριο 15 kg βάλτε 100 γρ. Aiace Liquido 50, 100 γρ. Tuono Blu ή Unico και 100 γρ. Solaris Plus ή..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ενεργό οξυγόνο, κατάλληλο για πλύσιμο στους 30°C. Μόλις βρεθεί στο νερό διασπάται και βοηθάει να διαλυθούν τα λίπη, αυξάνει το pH του νερού και καθιστά πιο αποτελεσματικό το απορρυπαντικό. Είναι γνωστό για τη λευκαντική ισχύ του και αποτελεσματικό απορρυπαντικό. Κατάλληλο για βιολογικούς λεκέδες και για τους λεκέδες πριν το πλύσιμο των λευκών. Ταυτόχρονα ενισχύει τα χρώματα των υφασμάτων. Τρόπος χρήσης: Για μηχανή 5 κιλών, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας OXYPER στο απορρυπαντικό κατά ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Φανταστικό προϊόν για την περιποίηση μάλλινων και λινών ενδυμάτων στο νερό. Με αυτό το προϊόν αποφεύγεται το κάτσιασμα και η συρρίκνωση των μάλλινων και λινών ενδυμάτων κατά την διάρκεια του πλυσίματος. Ιδανικό και για πλύσιμο δερματίνων ενδυμάτων με μάλλινη φόδρα ή επένδυση. Χρήση: Κατά την φάση του πλυσίματος και ξεβγάλματος προσθέστε 40γρ. του προϊόντος για κάθε κιλό ρούχων. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Προϊόν που ξεβάφει το χρώμα από τις ίνες που έχουν βαφτεί από άλλο χρώμα. Εξαφανίζει τα υπερκείμενα χρώματα χωρίς να πειράζει τα βασικά προϋπάρχοντα χρώματα. Χρήση: Διαλύστε μια κουταλιά της σούπας προϊόντος σε ένα φλυντζάνι πολύ καυτό νερό. Για μάλλινα, μεταξωτά, συνθετικά κτλ. αραιώστε σε 2-3 λίτρα νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία που μπορούν να αντέξουν τα υφάσματα. Αν έχετε να ξεβάψετε βαμβακερά διαλύστε σε καυτό νερό. Ξεπλύνετε και στεγνώστε αλλά όχι στον ήλιο. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για σκούρα και πολύχρωμα ενδύματα (χαλιά και μοκέτες) όπου κατά την διάρκεια του πλυσίματος ξεβάφουν και επηρεάζουν τα άλλα χρώματα. Το Anticolor δεν επιτρέπει στην βαφή να επηρεάσει τα χρώματα του ενδύματος. Χρήση: Για 5 κιλά πλυντήριο, βάλτε 150 γραμμάρια Anticolor κατά την φάση του πλυσίματος. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Anticolor και στο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την απομάκρυνση λιπαρών λεκέδεων στο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσθετικό στο πλυντήριο του νερού μαζί με το απορρυπαντικό. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το Tuono Blu και το Aiace ή Aiace Liquido. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρησιμοποιείται για το κολλάρισμα των ρούχων στο χέρι ή στο πλυντήριο. Χρήση: Με το χέρι: Μουσκέψτε τα ρούχα, διαλύστε ένα (1) μέρος του προϊόντος σε 5 λίτρα νερό. Στο πλυντήριο: Προσθέτουμε 30 γραμμάρια του προϊόντος στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ειδικά μελετημένο προϊόν, για κουβέρτες, πουπουλένια παπλώματα, μπουφάν και γενικά ενδύματα με παχύ πέλος που πλένονται στο νερό. Η ειδική του σύνθεση, δεν επιτρέπει την απώλεια του όγκου του πούπουλου και του πέλους, και δίνει στα ρούχα μια αφράτη αφή, μειώνοντας τον χρόνο στεγνώματος. Χρήση: Για πλυντήριο χωρητικότητας 10kg, ρίξτε  50γρ. του προϊόντος κατά την φάση του ξεβγάλματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και κατά την διάρκεια της πλύσης. Ανακινείστε κ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χαρίζει στα επεξεργασμένα υφάσματα μεταξένια υφή και ταυτόχρονα μειώνει το τσαλάκωμα. Χρήση: Προσθέστε στο τελευταίο ξέβγαλμα 20/40 γραμμάρια Scattante Antipiega για κάθε κιλό στεγνών ρούχων.  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Υγρά αρωματικά για νερό. Διατίθεται σε τέσσερα αρώματα, μοσχολούλουδο, πασχαλιά, κρίνος και λεβάντα. Χρήση: Βάλτε λίγο Essenza Per Acqua κατά την φάση του ξεβγάλματος για άρωμα που διαρκεί. Ανακινήστε πριν την χρήση.  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρησιμοποιείται σαν σταθεροποιητής στο βάψιμο και στο πλύσιμο των ρούχων. Στο βάψιμο σταθεροποιεί την μπογιά κάνοντάς την να εισχωρεί περισσότερο στο ύφασμα. Κάνει τα χρώματα φωτεινότερα προστατεύοντάς τα από την φθορά του πλυσίματος. Στο πλύσιμο, σταθεροποιεί τα χρώματα, δεν επιτρέπει να ξεβάψουν τα υφάσματα. Χρήση: Βάλτε 1 λίτρο χλιαρό νερό και 20 gr. Fissatore Colorante Tessile. Μουσκέψτε τα ρούχα για 15-20 λεπτά. Μετά πλύνετε. Στο πλυντήριο: χρησιμοποιείστε για 5 κιλά ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Αντιαφριστικό προϊόν που χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια του πλυσίματος των ρούχων. Χρήση: Βάλτε 50-100 γραμ. Antischiuma στο νερό αν είναι απαραίτητο. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, επαναλάβετε εάν χρειάζεται. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για το πλύσιμο στο νερό σε χαμηλές θερμοκρασίες. Περιέχει μια ειδική αντιμικροβιακή δράση, η οποία έχει τέλειο αποτέλεσμα και αποτρέπει το σχηματισμό μικροβίων. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Απαραίτητο προϊόν για την αδιαβροχοποίηση των ενδυμάτων στο νερό. Χρησιμοποιείτε στο τελευταίο ξέβγαλμα. ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€